2777
2789
عنوان

یه سوال ذهن من رو درگیر کرده

120 بازدید | 7 پست

«لطفا با حفظ احترام به این اشخاص‌ سوال من رو جواب بدین فقط میخوام بفهمم اونا چجوری فکر میکنن

مثلا از افرادی که زیاد استوری میذارن حالا جشن و مسافرت که میذارن به کنار 

اینکه ینفر عزیزش فوت میکنه چجوری از گریه ای که کرده سر خاک رفتن استوری میذاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو این که عزیزش فوت کرده چجوری دلش میاد اینقدر به خودش برسه و با آرایش بیاد سر خاک

مورد دیدم کاشت ناخن داشتع. شوهرش فوت میکنه، فرداش میره رنگ ناخن رو تغییر میده...یعنی دلش نمیاد ریموو کنه!

حتی مردم دیگه نمیدونن اینکارا برای زن شوهر مرده حرامه

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم

پدربزرگم فوت شده بود 

پسرعمم و دختر عمم زن و شوهرن

دختر عمم نتونسته بود بیاد مراسم تشیع

بعد پسرعمم با زنش تماس گرفته وسطه اون بحبوحه که جنازه رو میارن خونه واسه خداحافظی

گوشیو گرفته بغل گوش پدربزرگم تا دختر عمم ازش خداحافظی کنه

یعنی مدت ها می گذره بیشتر از ده سال ولی من هنوز تو شوکم از این کار دیگه استوری گریه واسم شوخیه😂

واقعا برای منم جای سواله شایدم ما دیدگاه مون متفاوته....چند وقت پیش تو اینستا ی کلیپی دیدم خاکسپاری ی پسر پنج ساله بود ماشین هارو گل زده بودن فیلم بردار آورده بودن پدر و مادرش هم تیپ آنچنانی زده بودن قضاوت شون نمیکنه قطعا دلشون آتیش گرفته ولی این کارها رو درک نمیکنم نوه ی عمه ی من پنج ماهه مرده مادرش از اون موقع دیگه تو فضای مجازی نیست از بس که حالش بده

لا إله إلّا اللّه