dokhtarpastili مدیر استارتر عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 15557 عنوان بیقرارم😭😭😭 172 بازدید | 14 پست آرامش ندارم زود عصبی میشم ذهنم شلوغه دلم میخواد گریه کنم بد بینم بگید چی کار کنم 😭😭😭😭 اگه خدا بخواد میشه 😍😘 1402/06/06 | 00:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1378لبخند عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 144 برو دکتر بهترین راهه أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَجُرْمِي وَ إِسْرافِي عَلَىٰ نَفْسِي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ.
1378لبخند عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 144 تورو خدا بیایت تو تاپیک من یه جزء قران بردارین بلکه منم ارامش پیدا کنم... أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَجُرْمِي وَ إِسْرافِي عَلَىٰ نَفْسِي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ.
حقيقت عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 2871 ویس های کانال استاد شجاعی رو گوش کن. بعد از یک مدت متوجه میشی چقدر آرامشت بیشتر شده ان شاءالله من خیلی استفاده کردم.خواهرم هم همینطور.این لینک کانالشونه تو تلگرام و ایتا هست.@ostad_shojae راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است.
زمستون_زیر_بارون عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8521 قبلا اینجا راهکار میدادم ولی واقعا ادم وقتی حالش بده هرکاری سخته فقط باید مشکل حل شه تا حالت خوب شه اگه بخوای ازش فرار کنی و لحظه ای حالت خوب شه که مهمونی و معاشرت و پارک و کلا هرچی خودت دوس داری و فکرمیکنی یکم بهت خوش میگذره اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
dokhtarpastili مدیر استارتر عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 15557 قبلا اینجا راهکار میدادم ولی واقعا ادم وقتی حالش بده هرکاری سخته فقط باید مشکل حل شه ت ... اخه مشکل اینجاس که خیلی از روزمرگی هام که اصلا جای نگرانی و دل مشغولی نداره من بخاطر اونا فکرم در گیر میشه اگه خدا بخواد میشه 😍😘
زمستون_زیر_بارون عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8521 اخه مشکل اینجاس که خیلی از روزمرگی هام که اصلا جای نگرانی و دل مشغولی نداره من بخاطر اونا فکرم در گی ... دقیقا الان ناراحتیت از چیه؟ یعنی هیچ مشکل و نگرانی بابت چیزی برات پیش نیومده؟ اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
زمستون_زیر_بارون عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8521 اگه الکی بدبین و بی قراری باید با روانشناس حرف بزنی عزیزم اون کمکت میکنه اگرم نمیتونی هزینه کنی حداقل تو اینترنت یچیزایی بخون همچنین صحبت های دکترهلاکویی گوش بده اونا کمک کننده ان اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
dokhtarpastili مدیر استارتر عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 15557 دقیقا الان ناراحتیت از چیه؟ یعنی هیچ مشکل و نگرانی بابت چیزی برات پیش نیومده؟ من الان دانشجوی سال دومماز الان همش نگران ایندمم میگم نکنه بیکار بمونم ، اینهمه درس بخونم تهش هیچی همش فکر میکنم از بقیه عقبم ، از زندگی عقبم حس میکنم خیلی کارا باید انجام میدادم و کوتاهی کردم دائم خودمو سرزنش میکنم اگه خدا بخواد میشه 😍😘
زمستون_زیر_بارون عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8521 من الان دانشجوی سال دومم از الان همش نگران ایندمم میگم نکنه بیکار بمونم ، اینهمه درس بخونم تهش هیچی ... کاری بوده که دوست داشته باشی انجام بدی ولی انجام ندادی؟ اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
dokhtarpastili مدیر استارتر عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 15557 کاری بوده که دوست داشته باشی انجام بدی ولی انجام ندادی؟ بله اگه خدا بخواد میشه 😍😘
زمستون_زیر_بارون عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8521 بله خب اونا رو باید انجام بدی حتما انجام ندادن اوناست که باعث شده از خودت ناراضی باشی و سرزنش کنیدنبال علاقه ات برو اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
dokhtarpastili مدیر استارتر عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 15557 خب اونا رو باید انجام بدی حتما انجام ندادن اوناست که باعث شده از خودت ناراضی باشی و سرزنش کنی ... خیلیاش در حد یه رویا یا برنامه س که توی آینده باید انجام بدم یه جورایی چیزی نیست که برای زمان حال باشه میدونی چی میگم ؟ علاقمم تو زمینه های زیادی دنبال کردم عاشق رشتمم ، دانشگام نمیدونم چرا اینطوری شدم😭😭 اگه خدا بخواد میشه 😍😘
زمستون_زیر_بارون عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8521 خیلیاش در حد یه رویا یا برنامه س که توی آینده باید انجام بدم یه جورایی چیزی نیست ... پس عزیزم با روانشناس حرف بزن اگه علتشو پیدا نمیکنی حتما باید ریشه یابی شه توسط روانشناس اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫