2777
2789
عنوان

زرشکی با چی؟؟

39 بازدید | 10 پست
یه شومیز زرشکی خریدم با دامن مشکی ... با چه رنگ شالی ست کنم؟
نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
مشکی
به اسمت قسم ! تو قلبم حرم داری دوستت دارم و میدونم دوستم داری 😔 ای که روشنی قلب منی !سرنوشتمو رقم میزنی با دعای مادرانه تو ؛من شدم حسینی و حسنی ای وای مادرم ای وای مادرم 😔نفسی لک الفداه بی بی بی حرم 😢 بی بی بی حرم😢

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مینا گفتم که دامنم مشکیه
نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
اهان .... مرسی مینا جون ... من بد خوندم جوابتو ؛ فکر کردم سوالیه .. نظر خودمم روی شال مشکیه .. خواستم ببینم چقدر نظرات دوستان بهم نزدیکه ممنون از دوستای خوبم که همفکری کردن