2777
2789
عنوان

سلبریتی ها😱

215 بازدید | 23 پست

چیکار میکنن چه اقداماتی برای زیبایی و جهانی‌شدن انجام میدن؟؟؟؟؟؟

هرچی گوگل میزنم نمیاد 

من فکر میکنم اونها خیلی کارهای علاوه ای انجام میدن ولی نمیدونم چی

مثلا برای پوستشون موهاشون چیکار میکنن چه دکترهایی میرن ورزش و تغذیشون چطوره همین کارهای ساده ای که همه میکنن انجام میدن یا رازهای دیگه ای دارن؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط در حد نیاز صورتشونو دستکاری میکنن،هر عمل زیبایی به هر کسی نمیاد اونا میفهمن مشکلشون چیه هر کاری هم میکنن به دکترشون تاکید میکنن که خیلی طبیعی براشون انجام بده و بله دکتر پوست و تغذیه هم جای خودشو داره

چربی رو از رژیم شون حذف میکنن  اب زیاد میخورن  روتین پوستی شبانه دارن  باشگاه میرن ...

هرکار میکنن بگو

چه دکترایی میرن آخه من همش میشنوم مرتب به دکتر مراجعه میکنن 

من باید چیکار کنم از الان که همیشه پوستم سالم بمونه اندامم سالم بمونه من اهل ارایش و جراحی اصلا نیستم 

الانم پوستم معمولیه نوعش خیلی صاف و سفید و خوبه میخوام همینطوری نگهش دارم بیشتر هدفم سلامتی پوست و موهام هست ۲۰ سالمه خیلی جوونم الان میخوام جوانیم و حفظ کنم 

روتوش میکنن 

چی هست ؟ منظورتون عکسه؟

نه والا اینا که من دیدم تو واقعیتم عالین همه ازشون میگن که از نزدیک اصلا یه چیز دیگه خیلی زیبا ترن من منظورم ایرانی ها نیست سلبریتی های خارجی مخصوصا کره ای ها منظورمه

چی هست ؟ منظورتون عکسه؟ نه والا اینا که من دیدم تو واقعیتم عالین همه ازشون میگن که از نزدیک اصلا یه ...

خب غذاهاشون سالمه پول دارن میرسن ب خودشون،قند و شکر و چربی کم استفاده میکنن

ی تازه مامان💗