عزیزم اگه طبیعی هستی خیلی خبر نمیکنه باید از هفته ۳۷،۸ منتظر باشی،بزن توی گوگل تقویم بارداری بهت تاریخ تقریبی رو میگه
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
تا ۱۴ شهریور می تونی صبر کنی اگه دردت نگرفت باید بری دکترت تا برات معاینه تحریکی بکنه یا نامه بده بری بستری بشی با امپول فشار زایمان کنی سونو ان تی دقیق تره
عزیزم معاینه لگن چه جوریه ؟چند هفته معاینه شدین شما؟