2777
2789
عنوان

کارای خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 40 پست
من خونه مال خودمه ولی خیالم راحته که سوراخ سنبه هاشو کسی قرار نیست ببینه ابروم بره.. فقط ظاهرو جمع م ...

اره بچه که خییییلی ادمو خسته میکنم. منم عصاب برام نمونده

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پختو پزم مجبورم چون از گشنگی میمیرم

پس طبعت سرد شده.. تا این حد عادی نیست..گرمیجات زیاد بخور،برو پیاده روی یا ورزش و با عرق کردن سموم بدنت رو دفع کن تا مغزت فعال شه و شور و انگیزه بهت برگرده..ویتامین دی رو هم همه میخورن..ماهی یه دونه.. بهداشت بری میده..اگر نه از داروخونه بخر

وای من اینقدر  وسواس دارم اگه ی روز بچه دار بشم این صحنه ها ببینم دق میکنم

بچه فقط شلوغ کردنش نیس همه چیو خراب میکنه میشکونه کافیه بگم یکاری رو نکن ۳ ساعت گریه میکنه

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

افسردگی که دارم اینو مطمئنم چون هروز میگم خداروشکر که به روز گذشت و تموم شد. ولی صبحا زود بیدار میشم ...

کاش دست برداری

من درد تورو نمیدونم

ولی منم خیلی درد تو دلمه

منم خونه پدرم وظیفعه ندارم هم درس میخونم هم کارا خونه مادرم خوابه کلی حال بد تو دلمه خلاصه😔

ولی اگ خودم ب داد دلم نرسم کی برسه؟

صبحا زودتر پاشو

سعی کن شب قبل خواب نیم فقط نیم ساعت بزاری ظرفا بشوری کلی صبح زود بهت انرژی میده

اگه هر روز از ساعت ۹ تا ۱۲ کار کنی و نهار براری کافیه و کلی حال خوب میگیری

عصرا هر عصر ی جایی برک سرت گرم کن

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉
پس طبعت سرد شده.. تا این حد عادی نیست..گرمیجات زیاد بخور،برو پیاده روی یا ورزش و با عرق کردن سموم بد ...

چشم عزیزم ممنون. کلا قاطی کردم همه چیزم ب هم ریخته هرروز خدا ب مرگ فک میکنم یه دراز نشست  میرم تو خونه جونم بالا میاد انقد خسته میشم کلا انگیزه ندارم

وای من اینقدر  وسواس دارم اگه ی روز بچه دار بشم این صحنه ها ببینم دق میکنم

فکر میکنی.. خسته میشی از سابیدن.. بیخیال شدن رو یاد میگیری... هرچی بیشتر حساس باشی بچه بدتر میکنه..منم قبل بچه خونم دسته گل بود.. هر روز میرفتم خونه مادرشوهرمو هم تمیز میکردم ..بازم حوصله ام سر میرفت ،میرفتم خونه خواهرشوهرم به اونم کمک میکردم کارهاشو بکنه..بعد بچه روانی شدم..خونه خودمم زوری تمیز میکنم..مادر شوهر و.. که اصلا

دختر من جلوی چشمم ماژیک رو برداشته رو کمدش دایره میکشه.. میگم مامان نکن.. چرا اینجوری میکنی! میگه دارم خوشگل میکنم کمد رو..اگر دعواش کنم و نزارم بچه گی کنه عصبی میشه.. به قدر کافی از طایفه شوهرم بی اعصابی رو ارث برده..مشاور هم میگه مثلا اینجور مواقع دفتر بیارید و باهاش همراه شید و ازش بخواید تو دفتر بکشه..ازین کارام کردم.. اما بچه رو که دعوا نکنی بدتر میکنه..😅لاکشو برداشته رو در حیاط خط خطی کشیده رو مبل و.. خونه ی فامیلمون هم رفته بود مبلاشو لاک مالی کرده بود به خیال خودش خوشگل کرده..

خدا رو شکر با لاک پاک کن همه شون رفت و اثری نموند والا هم در هم مبلا زشت میشد و از خجالت فامیلمون نمیتونستم در بیام.. اونا چون منو دوست دارن بچه مو گاهی میبرن خونشون که یه ذره نفس بکشم و به کارام برسم..اینم که یه کار کرد دیگه ازین لطف ها بهم نکنن..😁

فکر میکنی.. خسته میشی از سابیدن.. بیخیال شدن رو یاد میگیری... هرچی بیشتر حساس باشی بچه بدتر میکنه..م ...

خونه مادرشوهر  دیگه کیلو چنده تو کارای روزمره خودمون موندیم 

من مجردم  کل کارل مادرم میکنم هرروز همه جا گرد گیری میکنم هرروز ی کوچولو  جارو میزنم سطح ...

چند سالته عزیز