فکر میکنی.. خسته میشی از سابیدن.. بیخیال شدن رو یاد میگیری... هرچی بیشتر حساس باشی بچه بدتر میکنه..منم قبل بچه خونم دسته گل بود.. هر روز میرفتم خونه مادرشوهرمو هم تمیز میکردم ..بازم حوصله ام سر میرفت ،میرفتم خونه خواهرشوهرم به اونم کمک میکردم کارهاشو بکنه..بعد بچه روانی شدم..خونه خودمم زوری تمیز میکنم..مادر شوهر و.. که اصلا
دختر من جلوی چشمم ماژیک رو برداشته رو کمدش دایره میکشه.. میگم مامان نکن.. چرا اینجوری میکنی! میگه دارم خوشگل میکنم کمد رو..اگر دعواش کنم و نزارم بچه گی کنه عصبی میشه.. به قدر کافی از طایفه شوهرم بی اعصابی رو ارث برده..مشاور هم میگه مثلا اینجور مواقع دفتر بیارید و باهاش همراه شید و ازش بخواید تو دفتر بکشه..ازین کارام کردم.. اما بچه رو که دعوا نکنی بدتر میکنه..😅لاکشو برداشته رو در حیاط خط خطی کشیده رو مبل و.. خونه ی فامیلمون هم رفته بود مبلاشو لاک مالی کرده بود به خیال خودش خوشگل کرده..
خدا رو شکر با لاک پاک کن همه شون رفت و اثری نموند والا هم در هم مبلا زشت میشد و از خجالت فامیلمون نمیتونستم در بیام.. اونا چون منو دوست دارن بچه مو گاهی میبرن خونشون که یه ذره نفس بکشم و به کارام برسم..اینم که یه کار کرد دیگه ازین لطف ها بهم نکنن..😁