من خونه مال خودمه ولی خیالم راحته که سوراخ سنبه هاشو کسی قرار نیست ببینه ابروم بره.. فقط ظاهرو جمع میکنم..
ولی مستاجر بودم گاه مشتری میومد برای خرید گاه برای اجاره و.. با اینکه وقتم سر نبود ولی ممکن بود کسی بیاد ابروم بره..همیشه تمیز بودم..
البته از وقتی دو تا بچه اومد اینجوری شدم..هرچقدرم تمیز کنم بازم میریزن.. از انجام چندین و چند باره ی کارهای تکراری متنفرم..قبلا یه بار جارو میکردم تا چند روز همه جا تمیز بود فقط غذا و ظرف و دستمال کشی میز و.. هر روز بود.. لباس چند روز یه بار بود.. جارو چند روز یه بار بود.. سرویس همیشه تمیز بود..الان ۷صبح بلند میشم کار میکنم ظهر برمیگردم میبینم رو همه چی اثر انگشت کثیف بچه ها.. هرچی خوردن ریختن.. در حالی که رو فرشی همیشه وسط میندازم چیزی خواستن بخورن بشینن رو اون..اما گوش نمیدن.. کاغذ و دستمال کاغذی و... ریز ریز میکنن میریزن.. اسباب بازی که نگو..روزی صد بار لباس عوض میکنن.. مدام دعوا میکنن با هم اعصابمو خورد میکنن.. همین که منفجر نشدم از دستشون شانس آوردم..
مادر بیچاره انقدر دغدغه ذهنی داره که با این کارهای بچه ها عجیب نیست حوصله بشور و بساب نداشته باشه