2777
2789
عنوان

کارای خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 40 پست
من مجردم  کل کارل مادرم میکنم هرروز همه جا گرد گیری میکنم هرروز ی کوچولو  جارو میزنم سطح ...

چه پروفایل بانمکی داری . حس خوبی گرفتم 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مجردم  کل کارل مادرم میکنم هرروز همه جا گرد گیری میکنم هرروز ی کوچولو  جارو میزنم سطح ...

واااای چجوری میتونی خوش بحالت اصصصصلا دسمال ب کابینتا اصلا نمیکشم 

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

من اصصصصلا علاقه ندارم

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

😁فدای تو

خدا نکنه

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
واااای چجوری میتونی خوش بحالت اصصصصلا دسمال ب کابینتا اصلا نمیکشم 

تو ب من بگو پس روزا بیدار میشی چکار  میکنی دقیقتر

حتما دیر پامیشی یا همش خوابیریا سرت تو گوشی

کلی افسردگی و حال بد داری

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉

روزی یک کار انجام بده. 

شنبه حمام و دستشویی بشور

یکشنبه جارو بزن

دوشنبه گردگیری

سه شنبه سینک و یخچال مرتب کن

چهارشنبه کابینت ها و کمد

پنجشنبه لباس و ملحفه و …بشور

جمعه استراحت

از فردا شروع کن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
منم از کار خونه و پخت وپز به شدت بیزارم و فراری 😑

پختو پزم مجبورم چون از گشنگی میمیرم

روزی یک کار انجام بده.  شنبه حمام و دستشویی بشور یکشنبه جارو بزن دوشنبه گردگیری سه شنب ...

مرسی عزیزم. لباس شستنم گاهی مجبورم دیگه میشورم

اتفاقا ادم خونه بر خودش باشه باید تمیز کنه چون میدونه همیشگی برای خودشه ولی بر مردمو ادم چرا بیاد دی ...

من خونه مال خودمه ولی خیالم راحته که سوراخ سنبه هاشو کسی قرار نیست ببینه ابروم بره.. فقط ظاهرو جمع میکنم..

ولی مستاجر بودم گاه مشتری میومد برای خرید گاه برای اجاره و.. با اینکه وقتم سر نبود ولی ممکن بود کسی بیاد ابروم بره..همیشه تمیز بودم..

البته از وقتی دو تا بچه اومد اینجوری شدم..هرچقدرم تمیز کنم بازم میریزن.. از انجام چندین و چند باره ی کارهای تکراری متنفرم..قبلا یه بار جارو میکردم تا چند روز همه جا تمیز بود فقط غذا و ظرف و دستمال کشی میز و.. هر روز بود.. لباس چند روز یه بار بود.. جارو چند روز یه بار بود.. سرویس همیشه تمیز بود..الان ۷صبح بلند میشم کار میکنم ظهر برمیگردم میبینم رو همه چی اثر انگشت کثیف بچه ها.. هرچی خوردن ریختن.. در حالی که رو فرشی همیشه وسط میندازم چیزی خواستن بخورن بشینن رو اون..اما گوش نمیدن.. کاغذ و دستمال کاغذی و... ریز ریز میکنن میریزن.. اسباب بازی که نگو..روزی صد بار لباس عوض میکنن.. مدام دعوا میکنن با هم اعصابمو خورد میکنن.. همین که منفجر نشدم از دستشون شانس آوردم..

مادر بیچاره انقدر دغدغه ذهنی داره که با این کارهای بچه ها عجیب نیست حوصله بشور و بساب نداشته باشه

تو ب من بگو پس روزا بیدار میشی چکار  میکنی دقیقتر حتما دیر پامیشی یا همش خوابیریا سرت تو گوشی ...

افسردگی که دارم اینو مطمئنم چون هروز میگم خداروشکر که به روز گذشت و تموم شد. ولی صبحا زود بیدار میشم  میبینم یه عاااالمه ظرف هس میشورم بعد غذا میپزم 

من خونه مال خودمه ولی خیالم راحته که سوراخ سنبه هاشو کسی قرار نیست ببینه ابروم بره.. فقط ظاهرو جمع م ...

وای من اینقدر  وسواس دارم اگه ی روز بچه دار بشم این صحنه ها ببینم دق میکنم

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉