2777
2789
عنوان

درد دلم🥲😔

87 بازدید | 7 پست

چرا مادرم اینقدر باید سختی میکشید 😔 چرا باید پدرم ی آدم بی مسئولیت می بود ؟ چرا باید کمبود محبت پدر اینقدر تو من حس بشه ؟ مادرم مثل قبل نیست امیدی نداره زیاد حق داره خسته شده 😔 چرا یه عده خانواده شاد و خوشحال و دل هاشون روهم هست دارن من نه چرا باید سختی کشیدن مادرم رو ببینم خسته شدم خیلی 😔 

به خودم که نگاه میکنم مثل ی جوون ۲۱ ساله نیستم ساکت افسرده عصبی 😔 تنهام خیلی 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بخدا بابا منم عین پدر توعه من اصلا دوسش ندارم چون فقط بفکر خودشه همش خوابه سرکار نمیره عصبیه فوش میده ماملنمو اذبت میکنه خاهرش زن بابا مامانمه بعد نمیزاره خاله هام برن پیش پدرشون دعا کرده براشون زندگیمون خونمون داغونه منم ارزویی ندارم خستم دلم برا مامانم میسوزه حتی کتک هایی ک ۵ سالم بود بابام با تسمه ماشین مامانمو زد گفت اگاهی هم اینجوری نمیزنه خیلییی دعوا های بعد تازه مامانم  خانواده ایی نداره بره پیششون میگه بخاطر شما ک شمارو نبره روستا اینجام اصلا پول نداریم کلا وزع بدیه بعد بقیه رو میبینم خونه های دوبلکس ماشین باشگاه خوشگل تیپ میزنن حالم بد میشه میگم من چ گناهی کردم ک اینا حقم🥲🖤🖤من خودم دست چپم درد میگیره قلبم درد میگیره وقتی گریه میکنم سرم درد میگیره یچی تو گلوم خفم میکنه دعوا ک میشه دستو پام شروع میشه ب لرزش امید ندارم ب اینده((:

همه ی ما داریم فیلم بازی میکنیم سعی کن همیشه دو رو باشی و فکر نکنی همه مثل خودت صاف صادق هستن هرگز اینطوری نیست دلت برای کسی بسوزه باختی خوبی پیش از حد کوچیک و بی ارزشت میکنه و در نهایت از چشم میافتی همیشه دور و غیر قابل دسترس باش

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دنیا پر درد و رنج عزیزم ماها هم با انتخاب ها و تصمیماتمون بیشتر وقتا پیچیده ترش،میکنیم 

گاهی یه انتخاب و تصمیم کوچک کل زندگی یه نفرو میندازه توسراشیبی

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
بخدا بابا منم عین پدر توعه من اصلا دوسش ندارم چون فقط بفکر خودشه همش خوابه سرکار نمیره عصبیه فوش مید ...

اخی عزیزم درکت میکنم😔 چندسالته؟ 

یعنی خواهرش زن بابا مادرته؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
اخی عزیزم درکت میکنم😔 چندسالته؟  یعنی خواهرش زن بابا مادرته؟

اره من پونزده سالمه تازه رفتم:پدر مادرم یعنی پدربزرگم عمم زنشه مامان بزرگ واقعیم مرده

همه ی ما داریم فیلم بازی میکنیم سعی کن همیشه دو رو باشی و فکر نکنی همه مثل خودت صاف صادق هستن هرگز اینطوری نیست دلت برای کسی بسوزه باختی خوبی پیش از حد کوچیک و بی ارزشت میکنه و در نهایت از چشم میافتی همیشه دور و غیر قابل دسترس باش

اره من پونزده سالمه تازه رفتم:پدر مادرم یعنی پدربزرگم عمم زنشه مامان بزرگ واقعیم مرده

نمی‌فهمم 

مگه میشه دختر آدم بسه زن آدم ؟

یا عمت شده زن بابای مادرت؟

نمی‌فهمم  مگه میشه دختر آدم بسه زن آدم ؟ یا عمت شده زن بابای مادرت؟

عممه زن بابا مامانمه شوهرش پدرمادرمه :/