2777
2789
عنوان

رشته دامپزشکی

52 بازدید | 12 پست

سلام وقتتون بخیر..دوستان راجع به رشته دامپزشکی ،درآمد و بازار کارش اطلاع دارید؟چطوره؟

واینکه میشه لطفا نظرتون راجع به یک خانم دامپزشک رو هم بفرمایید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درآمدش خیلی واسم مهمه..درامد دامپزشک ها حدودا چقدر هست الان؟

بستگی به مهارت و صد البته سرمایه خودت داره ، کسایی که پولش رو داشته باشن و داروخونه یا کلینینک بزنن درآمدشون خوبه.

من پارسال کارآموزی که میرفتم توی کلینینک حیوانات خونگی حداقل روزی یک و نیم درآمدش بود البته زیاد مشتری نداشت.

امسالم یه جا کار میکنم دامپزشکه فقط میاد تزریق میکنه و میره خودش میگه ماهی ۱۵ تومن حقوقمه و میناله 

• پناه باشیم  🫀 •
بستگی به مهارت و صد البته سرمایه خودت داره ، کسایی که پولش رو داشته باشن و داروخونه یا کلینینک بزنن ...

من نمیدونم این رشته رو بزنم یا نه بین دامپزشکی و پرستاری موندم..فردا هم مهلت انتخاب رشته تموم میشه🫠

من نمیدونم این رشته رو بزنم یا نه بین دامپزشکی و پرستاری موندم..فردا هم مهلت انتخاب رشته تموم میشه🫠

علاقه خودت چیه ؟ هرچی دلت میگه همون رو بزن 

خیلیا چون پزشکی قبول نمیشن میان رشته ما و بعدا مینالن ، در ضمن کار با دام بزرگ خیلی خیلی سخته اگه روحیه ت چجوری بگم ناز نازیه اصلا طرف رشته مون نیا ، من خودم سه ماه تابستون رو از ۷ و نیم صبح تا عصر مدام زیر آفتاب و دمای نزدیک ۵۰ درجه بودم روزای اول هی گرما زده میشدم و حالم بد میشد الانم فقط اون قسمتی که ساعت میندازم سفید مونده بقیه جاهام رنگ ذغال شده .

یا مثلا وقتی باید دام رو بگیریم مث گاو ، گوسفند و... چون زورمون نمیرسه اکثرا مردا میان کمک ، کدوم مردا ؟ کارگرایی که اکثرا بخاطر بیسوادی و مردسالاری شون دستت میندازن و هزار تا منت میزارن سرت و هر وقت باهاشون لج کنی کارت رو راه نمیندازن 

یا مثلا توی کلینینک حیوانات خونگی بعضی وقتا یه سگ یا گربه ای رو میارن که تو دعوا دل و روده ش ریخته بیرون و از بوی گندش میتونی چند بار سکته ناقص بزنی 😂

اینا رو نگفتم که بترسی فقط گفتم که بدونی و چشم بسته نیای تو رشته مون .

پرستاریم خیلی سخته مخصوصا شیفت شباش 🙄

دیگه خودت حساب کتاب کن ببین چند چندی ولی اگه علاقه داری دامپزشکی رو انتخاب کن ، علاقه حریف همه سختی ها میشه

امیدوارم موفق باشی ❤️

• پناه باشیم  🫀 •
علاقه خودت چیه ؟ هرچی دلت میگه همون رو بزن  خیلیا چون پزشکی قبول نمیشن میان رشته ما و بعدا مین ...

خیلی ممنونم بابت راهنماییت  الهی شما هم  همیشه موفق باشی❤️🌹