2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید؟

85 بازدید | 6 پست

سلام من ۱۶ سالمه یمدت عفونت داشتم و اینکه رفتم دارو داد بهم ولی هنوزم موقع ادرار سوزش دارم

و اینکه خیلییی می‌سوخت منم کنجکاوی کردم ببینم چیه فلش گوشیمو ک انداختم احساس کردم داخلش به صورت دو تیکس  داخلش ملوم‌نمیشدا مث بافت مانند بود 

و اون سوراخش بزرگتر شده بود البته تو دستشویی دیدم ولی تو حالت عادی ک تو‌خونه بودم دیدم اینطور نبود نمیتونمم برم دکتر دوباره چون تو گوگلم نوشته ممکنه بخاطر رابطه باشه ولی من تاحالا اصلا رابطه ای نداشتم

و مامانمم میگه ک عادیه  بعضیام میگن چون‌ تو دسشویی میشینیم این مدلی میشه نظر شما چیه؟

و اینکه باز میتونم حساب نی نی سایتمو پاک کنم؟

عزیزم اینقدر به همه چی دقت نکن 😐

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای خیلی بده رو‌ خودم حساس شدم تازگیا مامانمم میگه هی تو خودت فک میکنی ک اینجوریعی

اصلا دست نزن 

طبیعیه 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)
نه دست نمیزنم اصلا فقد دیدم و اینکه بنظرتون ممکنه صوزشم بخاطر عفونت ادرار باشه؟ یعنی باید آزمایش بدم ...

امکان داره