2821
2789
عنوان

بهش پیام بدم؟؟؟؟

129 بازدید | 13 پست

هشت ماهه تو رابطه ایم 

اصلا خوشش نمیاد بگم چرا بهم پیام نمیدی یا چرا دلت برام تنگ نمیشه 

دلم گرفته میخوام بهش پیام بدم میگم شاید ندم راحت تر باشه 

دلم براش تنگ شده 

از صبح هردوبارشو خودم زنگ زدم و خودم پیام دادم

نده 

بذار یه بارم اون پیگیرت بشه 

ببین اصلا میشه؟! 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتی انقد سرده و‌وقت نمیزاره فکر‌جدی نمیکنی؟

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
وقتی انقد سرده و‌وقت نمیزاره فکر‌جدی نمیکنی؟

همیشه خوب بوده 

یمدته حال خودشم خوب نیست 

نمیتونم چیزی بگم چون جز وقتایی که خوب نبوده همیشه پیشم بوده 

ولی خب الان دلم گرفته و اونم نیست 

منم نمیخوام بگم 

دیگه پیام نده ..

عزیزم همه چی باید دو طرفه باشه 

تو فکر کن یکی همش پیگیرت باشه خب آدم دیگه رغبت نمیکنه بره سمتش .. جاتو برعکس کن با این پسر .. 

البته من نمیدونم چه حسی بهت داره 

اما کلن همیشه تو نرو سمتش‌‌ بزار اون بیشتر بیاد اینجوری علاقش نسبت به تو بیشتر میشه بعضی وقت ها باید فرصت بدیم آدم ها دلشون برای ما تنگ شه

دیگه پیام نده .. عزیزم همه چی باید دو طرفه باشه  تو فکر کن یکی همش پیگیرت باشه خب آدم دیگه رغ ...

اهوم 

پیام داد الان 

ولی من امروز انقد دلم گرفته بود که زیاد مهم نیست الان دیگه

حوصله ندارم