2777
2789
عنوان

کار اینترنتی

256 بازدید | 30 پست

سلام یه سایتیه تازه شکل گرفته یازده تا تبلیغ داره میزنین روش پولش رو دریافت میکنین، پولش کمه ولی میتونین چندین اکانت درست کنین خودتون رو بکشین بالا، سایتش هم ک معتبره دات کام داره

این ادرس سایتش

https://buxnext.com/?ref=ghazal5544

اگه دوس داشتین ثبت نام کنین هیچ مشخصاتی هم ازتون نمیخواد مشخصات اولیه ثبت نامش هم میتونین الکی بزنین موردی نداره

برداشت پولش هم اینجوریه تا هفت هزارتومن بشه میتونین بردارین سریع هم براتون واریز طولانی ک بشه دو ساعت حداکثرشه من خودم دوبار تاحالا برداشت کردم 

طریقه تبلیغ دیدنش هم اینجوریه:

وارد سایت میشین اون قسمت بالا زده کسب درامد گزینه اولی مشاهده تبلیغ رو میزنین یه نمودار مستطیل شکل میاره باید با رنگ سبز پربشه بعد ک پرشد چن تا عکس میاره اونی ک برعکسه رو روش میزنین تیک ک خورد میرین تبلیغ بعدی تمام ب همین راحتی

معتبره

من با اطمینان نمیگم معتبره یا نه چون سایتش دات کام داره و تازه تاسیس شده من واردش شدم

پولی نباید بزارین داخلش با تبلیغ پول میده بهتون هرروز هم تبلیغ ها آپدیت میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماره حساب نمیخواد؟؟؟

هنگام برداشت پول ک میزنین شماره کارت و شبا ک میخواد و اسم خودتون تا بتونن واریز کنن😐😂

من اون کارتم ک خالیه خالی بود رو زدم تا خیالم راحت باشه

عزیزم من آدرس ایمیل ندارم میشه ایمیل شما را بزنم

ایمیل الکی بزنین گفتم ک موردی نداره ایناش

فقط هنگام برداشت پول قسمت تنظیمات حساب اونجا باید اسم واقعی و شماره کارت را بزنین تا براتون واریز شه

چقدر برات واریز شد عزیزم؟

من شش روز تبلیغا رو هرو دیدم ده هزار تومن شد 

دوبار برداشت زدم بیست تومن

یازده تا تبلیغه تو یک روز فقط همین یازده تارو میتونین ببینین و ساعت دوازده شب به بعد دوباره آپدیت میشه

گفتم ک برااینکه مبلغ بالایی کسب کنین با اکانت بیشتر وارد شین