لپه تو زودپز زود له میشه،کف میکنه،خطرناکه.
من تا حالا نپختم.
ولی خب سوپاپشو بزار،تو درش باید واشر باشه حتما.در رو قشنگجا بنداز رو بدنه،دستشو ببند محکم،زیرشو زیاد کن تا صدا سوتش در بیاد.بعد کمش کن.چند دیقه یبار یه تکونی به اون سوپاپها بده،هوا نگیره.بعد ۱۵ تا ۲۰ دیقه خاموش کن،بزار یکمهواش بره،بعد فقط یکی از سوپاپها رو بیار،با هم در نیاری که گند میخوره به همه جا.هر وقت کامل صدا هواش رفت،درشو باز کن.
ولی بازم میگم خطرناکه.تو قابلمه میپختی بهتر بود.