2777
2789

امروز قرار بود خواستگار بیاد 

اما نیومد هنوز 

مطمئنم پشیمون شدن

جلو خانوادم خجالت میکشم آخه مشکلیم ندارم ظاهرم خوبه و موجه 

اونا هنوز منو ندیدن قرار بود بیان ببینن

خواستگارای دیگمم همیشه منو میپسندیدن ولی خب به هم نمیخوردیم رد میکردم 

به دوستمم گفتم 

حالا چیکار کنم جلو دوستم ضایع نشم

آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر می‌کنه من یا شما؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا کاربری داری یا قبلیه ترکید؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

برات مهم نباشه رو خودت تمرکز کن شینگل باش و پادشاهی کن

سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰    عاشق رنگ بژم 🧬  من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂  از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽‍🫲🏻🤝🏻🏰🫂  من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬      تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍       یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂  بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽‍🫲🏻 یه روز  نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽‍🫲🏻
خواستگاری سنتی این ایراداشو داره دیگه انگار دارن دنبال کالا می‌گردن هرکدوم بهتر باشه میخنر

غیر سنتیشم

هر چی به طور میخوره نامرده

آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر می‌کنه من یا شما؟

حستو درک میکنم دوباره قرار بود با پسر آشنا بشم خواستگاری سنتی پسره کنسل کرد و خیلی خجالت کشیدم جلو خانوادم خیلی حس بدیه 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
خواستگاری سنتی این ایراداشو داره دیگه انگار دارن دنبال کالا می‌گردن هرکدوم بهتر باشه میخنر

تازه پسره یه سه چهار تا جا رو میره دختره هم ۴ نفرو داره هر دو انگار دنبال وسیلن

البته خوب همیشه هم بد نیست

آخه فوری که آدم به دوستش نمیگه بعدم چرا ضایع سی اونا بی فرهنگ بودن زدن زیر قولشون 

دوستمم همیشه به من میگه آخه

تازه پسره یه سه چهار تا جا رو میره دختره هم ۴ نفرو داره هر دو انگار دنبال وسیلن البته خوب همیشه هم ...

اره😂😂

اره ولی ب نظرم پسری ک خودش انتخاب کنه و عاشق بشه خیلی بهتره چون دیدم ک تو زندگی میزنن تو سر طرف میگن تو انتخاب مامانم بودی نه من خیلیییی دیدما

اره😂😂 اره ولی ب نظرم پسری ک خودش انتخاب کنه و عاشق بشه خیلی بهتره چون دیدم ک تو زندگی میزنن تو سر ...

دقیقا یا دخترایی که توی همین نینی سایت میگن شوهرم انتخاب بابام بود یا مامانم یا خواهر و مامانم عشقم رو پروندن

دوستمم همیشه به من میگه آخه

به فامیل مطلقا نگو به دوستام اگه خیلی صمیمی هستی بزار بیان بعد بگو

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡