2777
2789
هرروز

والا راست گفتن دلت چرا شکست؟ دختر شوهر دادن دیگه شما یه خانواده دیگه محسوب میشی خوب اونا شاید برنامه های خودشون دارن شاید بخوان تا دیر بخوان شاید بخوان غذا درست نکنن شما چرا هر روز میری؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچم میگه

بچت هم بايد با كارت و بازي و كلاس هاي ديگه سرگرم كني

من فكر كردم تازه ازدواج كردي

منم خودم گاهي هفته دو بار سه بار يا اصلا يه هفته نميرم ولي هر روز زنگ ميزنم خبر ميگيرم ازشون

هفته اي ده روز يه بازم شام ميريم كه بابام هم باشه

كلا برنامه خاصي  نداره 

ولي نه خونه پدر م نه پدر شوهرم بيشتر از هفته يك بار نميريم

نزززززديك هم هستيم به همشون

نمیرم میگن دلمون تنگ شده میرمم اینجوری

عزیز یه مثلی هست که خیلی درسته پدربزرگ مادربزرگ ها دوبار خوشحال میشن یه بار وقتی نوه رو میبینن یه بارم وقتی نوه از خونشون میره

من با اینکه خیلی کم میرم خونه مادرم یا مادرشوهرم هر دو رو درک میکنم واقعا زود خسته میشن از بچه هام 

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن
بچت هم بايد با كارت و بازي و كلاس هاي ديگه سرگرم كني من فكر كردم تازه ازدواج كردي منم خودم گاهي هف ...

والا من ماهی یکبار میرم البته از صبح میرم تا شب چقدر هم مدام میگن بیا 

من متوجه شدم تازه ایشون میرن به امورات والدینشون هم کار دارن

بچت هم بايد با كارت و بازي و كلاس هاي ديگه سرگرم كني من فكر كردم تازه ازدواج كردي منم خودم گاهي هف ...

بچم دوتا کلاس می‌ره بیرونم میبرم ولی مگه هرکلاس چه قدر یه ساعت یا یه ساعت ونیم

بچم میگه

اوه بچه هم داری؟ خب البته خودت بهتر میدونی ولی هر کسی حتی پدر و مادر آدمم احتیاج به استراحت دارن  لازمه یه روزایی  وقتتون رو با  پارک رفتن کافه رفتن چمیدونم کارای دیگه پر کنید  تا بقیه هم. اذیت نشن 

من غروبا میرم 

خب میشه برای شام دیگه . بعضی وقتا زنگ بزن بگو شما بیایین . گاهی هم دست پر برو خونشون  یه بستنی چیزی . منم زیاد میرم خونه بابام ولی در اکثر مواقع خیلی خرج میکنم  . منتی هم سرم نیست 

حالا من دلم میخواد بشینم خونه خب گاهی پیش میاد نمیشه رفت ولی مگه میذارن اخه ناراحت میشن 

نه به شوری خانواده من به بی نمکی خانواده شما 

واقعا آدم میمونه چیکار کنه

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

والا من ماهی یکبار میرم البته از صبح میرم تا شب چقدر هم مدام میگن بیا  من متوجه شدم تازه ایشون ...

والا من پدر شوهرم هر روز هم خونش باشي باز ميگه چه عجب اومدين اينورا

يا مامانم هر روز ميگه چرا نيومدي تنها موندي خونه

اما من خودم نميرم با كارامو انجام ميدم با اصلا از بيكاري ميخوابم و تي وي ميبينم و كتاب ميخونم اما هر روز نميرم

چون اونا هم واسه خودشون برنامه دارن