2777
2789
عنوان

خاهرشوهرم 😒

216 بازدید | 34 پست

سلام خاهرشوهرم هر اتفاقی ک بیوفته هرچی ک بشه واس شوهرم میزنگه میگه کوچیکترین حرف و

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

شوهرمم خیلی هواشو داره اگ من بگم هرچیو انجام نمیده اگ خاهرشوهرم بگه حرف همونه

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چراجرش نمیدی؟

دوبار جرش دادم ادم نمیشه

عین خواهر شوهر من😐

همدردیم

دوبار جرش دادم ادم نمیشه

🤣🤣🤣🤣😁😁😁😝😝😝  از زندگیتون باید چندین سال بگذره  همسرت خودش متوجه بشه معمولا چند سال اول زندگی همینه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

خیلی ادم دو رویه جلو شوهرم قربون صدقش میره پشت سرش بد بیراه چن دفعه شنیدم ب شوهرمم گفتم روش نده اینجوره میگ مث بقیه نباش عروس بازیا فلان اون خبه... 

دوبار جرش دادم ادم نمیشه

یعنی زیرآبتو میزنه؟

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
خب داداششه دوست داره زنگ بزنه خبررارو بگه😂 همسرت اگه مشکلی با این موضوع داره خودش باید بهش تذکر بد ...

جنگ بازه اخه بعد شوهرم عقدهاشو رو سر من خالی میکنه

خیلی ادم دو رویه جلو شوهرم قربون صدقش میره پشت سرش بد بیراه چن دفعه شنیدم ب شوهرمم گفتم روش نده اینج ...

وایییی چجوری تحمل میکنی من تا دورویی یکیو ثابت نکنم ول نمیکنم

🩵