2777
2789

سلام خانوما شوهرم خیلی چموشه دوس داره حرف حرفه خودش باشه هرچیزی ک ازش بخوام باید کلی صحبت کنم و دلیل بیارم تا حرفمو قبول کنه،فکر میکنه عقل کُلِ و عقاید و افکار منو نشنیده رد میکنه چیکار کنم درست بشه؟؟چیکارش کنم ب حرفم گوش بده اهمیت بده؟؟

و خدایی که به شدت کافیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علاقه تون بیشتر کنید  قطعا کسی ک بهت اهمیت نمیده توجه نمیکنه از علاقه کافی برخوردار نیست

علاقمون زیاده محبت میکنه باهاش ک حرف نمیزنم سریع صدام میکنه میگه بیا پیشم بشین ولی امان از اینکه چیزی بخوام!باید ساعت ها فکر کنم که چجوری مطرح کنم ک اقا قبول کنه

واقعا راهی نداره؟ حالا عاقل هست؟ اگر یکی دوبار سرش محکم به سنگ بخوره شاید به حرفت گوش کنه مشورت بگیر ...

عاقل هست ولی فقط افکار و عقاید خودشو میپسنده حتی افکار پدرش رو هم قبول نداره،پدرش با من هم نظره،همون دیگه یه نشونه باید بهش برسه تا قدر زنشو بدونه ب حرفش اهمیت بده ولی اون نشونه و تلنگر نمیدونم چیه

من گفتم ببین با من هرکاری کنی همونو انجام میدم خوبی کنی خوبی میبینی بدی کنی بدی میبینی پس اگر آرامش ...

منم این حرفو زدم ولی میگه بامن لج کنی بدتر میکنم فقط باید مطیع باشی 

منم این حرفو زدم ولی میگه بامن لج کنی بدتر میکنم فقط باید مطیع باشی 

نه دیگ من اخلاق خرابیمو نشون دادم بهش البته این ب مرد بستگی داره بازم واقعاً دوست داشته باشه آرومه کنارت گوش میده لجباز باشه بدتر اذیتت میکنه