2777
2789
عنوان

به ارتعاش اسم اعتقاد دارید؟

183 بازدید | 11 پست

من خودمم تازه شنیدم راجبش...اما تو نت زدم تقریبا همش درست بود!!!مخصوصا در مورد همسرم و پدر و مادرم و البته خودم...عجیبه خیلی

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه در مورد پسرم درست از اب دراومد 😭 

ولی در مورد بقیه نه 

کلا هم ۴ تا مورد هست اشرافی، عرفانی، کم درامد، حادثه ساز 

نمیدونم اصلا اعتقاد داشته باشم یا نه

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
متاسفانه در مورد پسرم درست از اب دراومد 😭  ولی در مورد بقیه نه  کلا هم ۴ تا مورد هست اش ...

اتفاقا منم پست شما رو توی یکی از تاپیکاتون دیدم که در این مورد گفته بودید...واسه همین رفتم سرچ کردم در موردش...خیلی جالب بود...مخصوصا در مورد پدر مادرم خیلی واقعی بود...

خدا رحمت کنه پسرتون رو...خدا صبرتون بده،💔

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
اتفاقا منم پست شما رو توی یکی از تاپیکاتون دیدم که در این مورد گفته بودید...واسه همین رفتم سرچ کردم ...

ممنون عزیزم 

نی نی سایت گرده ادما بهم میرسن😁

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....