نگارررررررر مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 809 عنوان هم دردها بیاین 101 بازدید | 9 پست فردا می خوام برم سونو واسم با دلهای پاکتون دعا کنید این یکی مثل قبلی نشه، قلبش تشکیل شده باشه خدا به دلت نگاه کنه که واسه برآورده شدن حاجتم صلوات فرستادی🥰🥰🥰 1402/06/05 | 16:40 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاتچاکلت۲۰ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 6094 هفته چندمی عزیزم منم منتظرم وارد هفت هفته بشم برم میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم
mari69a عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 459 هفته چندمی عزیزم منم منتظرم وارد هفت هفته بشم برم هفت که زوده حداقل بزار وارد هشت بشی اینطوری ممکنه نبینه نگران میشی
نگارررررررر مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 809 هفته چندمی عزیزم منم منتظرم وارد هفت هفته بشم برم هشت هفته ام، شش هفته دکتر نوشت گفتم امکان داره لقاح دیر تشکیل شده استرس بهم وارد بشه نرفتم توکل به خدا فردا میرم خدا به دلت نگاه کنه که واسه برآورده شدن حاجتم صلوات فرستادی🥰🥰🥰
نگارررررررر مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 809 هفته چندمی عزیزم منم منتظرم وارد هفت هفته بشم برم ان شاء الله خوش خبر باشی گلم خدا به دلت نگاه کنه که واسه برآورده شدن حاجتم صلوات فرستادی🥰🥰🥰
هاتچاکلت۲۰ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 6094 هشت هفته ام، شش هفته دکتر نوشت گفتم امکان داره لقاح دیر تشکیل شده استرس بهم وارد بشه نرفتم توکل به خ ... انشاالله فردا صدای قلب خوشگلشو بشنوی حتما خبرشو بهمون بده میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم
نگارررررررر مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 809 انشاالله فردا صدای قلب خوشگلشو بشنوی حتما خبرشو بهمون بده سلام عزیزم امروز رفتم سونو قلبش تشکیل شده بود انشالله نفر بعدی شما باشین، بازتاب انرژی مثبتت به تمام مراحل بارداریت برگرده خدا به دلت نگاه کنه که واسه برآورده شدن حاجتم صلوات فرستادی🥰🥰🥰
هاتچاکلت۲۰ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 6094 سلام عزیزم امروز رفتم سونو قلبش تشکیل شده بود انشالله نفر بعدی شما باشین، بازتاب انرژی مثبتت به تمام ... خداروشکر عزیزم خیلیییییی خوشحال شدم انشاالله صحیح و سالم بیاد تو بغلت برای منم دعا کن ک ب سلامت قلبش تشکیل بشه میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم
نگارررررررر مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 809 خداروشکر عزیزم خیلیییییی خوشحال شدم انشاالله صحیح و سالم بیاد تو بغلت برای منم دعا کن ک ب سلامت قلب ... ممنون گلم❤️❤️❤️❤️ یاسین می خونم واسه قلب کوچولوت. ان شاءالله. موفقیت هاشو ببینی حتما رفتی سونو خبر سلامتی فندق بهم بدی خدا به دلت نگاه کنه که واسه برآورده شدن حاجتم صلوات فرستادی🥰🥰🥰
هاتچاکلت۲۰ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 6094 ممنون گلم❤️❤️❤️❤️ یاسین می خونم واسه قلب کوچولوت. ان شاءالله. م وفقیت هاشو ببینی حتما رفتی سونو خبر ... چشم حتمامرسی مهربون ❤ میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم