2777
2789

جوونم اما انگار پیرم

نه حوصله و اعصاب دارم نه هدف 

نه میدونم چی میخوام.

خودمو الاف بقیه کردم بدونم همه چی رواله

بعدش نوبت خودم برسه ، درحالیکه همونا

ی ذره هم من تو فکرشون نیستم

خب دیگه ...همینکه متوجه اشتباهت هستی اولین قدم ..دومین قدموبردارلطفا 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 23 سالمه تجربه که نیست ولی اینو بگم من خودمو تا چند ماه پیش گم کرده بودمو الان میفهمم زندگی چیه خوشحال باش و فقط واسه شاد بودنت تلاش کن چیزی که دوست داریو هدف بزاررر

سبز شو و جوانه بزن که فصل امید است 💚🌱

۳۳

با خودت مهربونو  رو راست باش 

چون تنهاکسیه که قرار همیشه پشتت باشه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.