2777
2789
عنوان

خیلی منم لطفا نظر منطقی بدین

56 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من یکماهه از پارتنرم جدا شدم بعد چندین سال،خطم و پیجمو همه چیمو پاک کردم بعد کات

حالا صبح فهمیدم یکی از اعضای خانوادش فوت شده خیلی ناراحت شدم یکی بهم بگه باید تسلیت بگم؟

انقدر شوکم که نمیدونم چیکار کنم میترسم پیام بدم دوباره خودمو بهش یادآوری کنم بدتر شه حالش چیکار کنم لطفا بگید

من چیزی از بعدش نمی‌دونم

ولی قطعا اگه یک تسلیت بگی کار بدی نکردی

حتما بگی

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

دلیلی نداره تسلیت بگی تو ذهنت بگو خدا رحمتش کنه 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر هیچ ارتباط دیداری ندارید .منظورم غیر از مراوده ی که قبلاً داشتید.دلیلی نداره تسلیت بگید چون شما الان هیچ نسبتی با هم ندارید ولی اگر همو باز هم میبینید ینی مثلا همکار هستید همکلاسی یا هر چیز اگر ممکنه رو در رو بشید یک پیام تسلیت کوتاه و رسمی براش بفرست

اگر هیچ ارتباط دیداری ندارید .منظورم غیر از مراوده ی که قبلاً داشتید.دلیلی نداره تسلیت بگید چون شما ...

نه اصلا دیدار نداریم و رابطمونم از راه دور بود،ممنونم ازتون