2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه پرتم کرد بیرون😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2940 بازدید | 45 پست
ازبقیه میخواییدگزارش بزنن اگه تاپیک مورددارنبودهم اونی که گزارش میزنه تعلییق میشه هم شماکه درخواست گ ...

جدی🤦🏻‍♀️

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه کامل توضیح بدی فقط بدی های شوهرت رو‌نوشتی  چی شد دعوا کردید و‌ گوشیت رو‌شکوند  چرا ...

قهر نکردم بیرونم کرد اونم نصف شب شهر غریب سر بحثای بچگونه یه مدت بود تا هرچی میشد می‌گفت خسته شدم از این زندگی و میزد همه چیو می‌شکست یبار بهم فحش داد گفتم هفت جد آبادته برا بار اول کتکم زد گفت تو به عموم ک مرده فحش دادی!!!

h

می دونم زندگیتو دوس داری،یک ماه پیش همین اتفاق واسم افتاد وشوهرم گوشیم رو شکوند اصلا بهش زنگ نزن و وانمود کن تصمیمت قطعیه به غلط  کردن میوفته ، من سه هفته نرفتم آخر شوهرم مجبور شد بیاد دنبالم وگوشی خودش رو بهم داد ،من زنگ زدن که شوهرم زنگ می زد میگفتم دیگه دوستت ندارم همه چی تموم شده با گریه  یا اصلا جواب نده

مگه چیکار کردی به این حد رسیده و پرتت کرده ؟ چون نمیدونیم چبکار کردی نمیتونیم بگیم احتمالا برمیگرده& ...

همین من گوشی شوهرمو زدم زمین قلبش شکست بعد اون همش دنبال بهونه بود 

به بهونه های مسخره کتکم میزد و فحش میداد تا باز کتکم زد منم عصبی شدم یه لیوان شکوندم همون شد بهونش و بیرونم کرد از خونه

h

نترس زنا اتقدر هم بیکار نیستن سریع بیان زن شوهرت شن یا باهاش دوست بشن، همین کارا رو میکنید هوا برش م ...

ن بابا کاریش ندارم آنقدر چرت و پرت پشت سرم گفته یبار بهش نگفتم ک چرا اینجوری گفتی به ظاهر بی خیالم ولی واقعا نیستم و همش به فکر زندگیمان ک یوقت مطلقه نشم

h

همین من گوشی شوهرمو زدم زمین قلبش شکست بعد اون همش دنبال بهونه بود  به بهونه های مسخره کتکم می ...

خب وقتی سر چیزای جزیی اینطوری باهات رفتار کرده یعنی نمیخوادت

وقتی خونواده ش آبروتو همه جا میبرن هم همینطور

پس فکر دیگه ای کن

عزیزم زنگ بزن 110 برو پشت در خونه ات وایسا بگو شوهرم منو از خونه بیرون کرده. برات صورتجلسه میکنن شوهرت مجرم محسوب میشه و بین 2 تا 6 ماه میفته زندان

به تو هم حق طلاق میدن بابت همین