2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

109 بازدید | 11 پست

دیشب زنعموم گفت من دخترمو فردا میفرستم پیش پسرت باهم بازی کنن منم نتونستم چیزی بگم ولی اصلا دلم نمیخاد پسرم با دخترا بازی کنه مخصوصا با دخترای بزرگ تر از خودش دختره ۹ سالشه پسرم ۵ ..بنظرتون جای من بودین چیکارمیکردین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هستن دیگه مگه قرارهدچه اتفاقی بیفته انقدر سفت و سخت میگیری بعدا بزرگ شد یواشکی هرکاری میکنه

تکیه بده اما....به شانه های مردی که وقتی خوابت برد سرت را زمین نگذارد!

خب چی میشه بزار بازی کنه ! منتها حواست بهشون باشه بعدشم نزار عقده اینو داشته باشه ک دختر چی تو بدنشه یا پسر چی داره‌دختر چی داره !!! بیخیالش باش ولی ح‌واست کاملا بهشون باشه

عزیزم من حس تو درک میکنم گلم 

منم همینطوریم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

اول باید خودت تو رفتارت اینو نشون بدی 

تا همه متوجه حساسیتت بشن 

بدونن آره فلانی رو بچش حساسه نمیزاره با هرکی بازی کنه 

بعدم همونجا بهش میگفتی دیگه 

میگفتی عزیزم اینا هم سن که نیستن 

بعدم دخترتون بزرگ شده دیگه 

میفهمه 

خوب نیست باهم بازی کنن 

من جات باشم خیلی رک بهش میگم این کارو دوست ندارم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

مخصوصا اگه نمیرسی بهشون سر بزنی که حتما نه بگو 

چون اصلا خوب نیست بچه ها تنها بازی کنن 

آهای خانومایی که میگین اشکال نداره 

اگه بعدا تو این بازی ها هررر اتفاق دیگه افتاد میتونین گردن بگیرین؟؟؟؟ 

من نمیدونم واقعا بعضیا چی با خودشون فکر میکنن 

دختر 9 ساله مگه بچه ست؟؟ 

پسر 5 ساله مگه بچست؟؟ 

اونم الان که ممکنه تو این گوشی ها هزااار تا چیز دیده باشن بعد همین بچه ها بزرگ میشن میگن یه روز فلانی اومد خونمون باهم بازی کنیم بعد بهم دست زدیم اونجا همه چیو فهمیدم 😐😐😐😐😐

خب الان باید مراقب باشیم که بعدا ابن اتفاق نیوفته 

اگرم هر دوشون کلا الان چیزی نفهمن دست بزنن بهم 

بازم تاثیر داره 😐😐😐😐😐

اره واقعا از همین چیزا خیلی میترسم

عزیزم بهتره خودت خیلی رک و محترمانه بگی نظرتون اینه که دخترا باهم و پسراهم باهم بازی کنن 

مخصوصا وقتیکه بزرگ باشن 

منم خیییلی زیاد حساسم و اگه بچم دختر باشه 

واقعا نمیزارم هرکسی بهش دست بزنه 

اره واقعا از همین چیزا خیلی میترسم

همین الان میگن وقتی دوتا پسربچه یا دختربچه باهم بازی میکنن رو اصلاااااا تنها نذارین از دور حواستون باشه مدیریتشون کنین چه برسه وقتیکه هم جنس نباشن اونم انقد فاصله سنی زیاد اونم تنها.......