2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید😭🤍

161 بازدید | 11 پست

سلام دوستان🫠

بچها من خیلی خجالتیم و وقتی با کسی حرف میزنم اصلا نمیتونم باهاش چشم تو چشم بشم و اینکه هیچوقت بلد نیستم با کسی دوست بشم یا سر صحبتو باز کنم اینجوری بگم که تا کسی نیاد سمتم منم نمیرم مغرور نیستم بخدا فقط نمیدونم چطوری سر صحبتو باز کنم:)

اینا به کنار حقیقتا مربی باشگام خیلی مهربونه و خاکی 

همیشه هوای کاراموزاشو داره با همه همینطوریه

برخلاف همیشه که میل به دوستی با کسی ندارم ولی میخوام به مربیم نزدیک بشم(به عنوان دوست معمولی)ولی نمیدونم چی بگم بهش یا چیکار کنم که بفهمه ازش خوشم اومده🥲💔

ی وقتایی تو تلگرام پی وی بهش پیام بده ، یا همین مشکلتو با اون درمیون بذار ، اونم میاد کمکت کنه کم کم باهم جور میشین

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی وقتایی تو تلگرام پی وی بهش پیام بده ، یا همین مشکلتو با اون درمیون بذار ، اونم میاد کمکت کنه کم کم ...

شماره ای که داده فقط میشه پیام معمولی بدم بهش

فضای مجازی فقط اینستاشو دارم:)

تو باشگاه ازش سوال میپرسم کمکم میکنه ولی اینکه بهش پیام بدم میترشم با خودش بگه چقد دختره مزاحمه یا....

شماره ای که داده فقط میشه پیام معمولی بدم بهش فضای مجازی فقط اینستاشو دارم:) تو باشگاه ازش سوال می ...

نه همین فکرا باعث میشه نتونی با کسی ارتباط برقرار کنی دیگه مزاحم چیه خواهری 

ابجی حتما تو باشگاه خدا رو ب امید بگیر و از خدا بخواه کمکت کنه 

برو بهش بگو 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
مرسی که بهم اعتماد به نفس دادی فداتشم🥹🤍اوکیه

عزیزدلی خوشگلم ، کافیه ی بار بری جلو دیگه روت کاملا بازه باز میشه😍

قربونت🥲❤️ امیدوارم همینطور باشه

وقتی خدا بشه باورت خدا هم ی نقطه میذاره زیر باورت و میشه یاورت 

تو هرکاری از خدا کمک بخواه حل میکنه برات😍

اینکه اره تو بزرگی خدا که شکی نیست🥲❤️

قربون خدا و حکمتاش برم ک همیشه خیر و صلاحه 

پس ب امید بزرگیه خودش بسم الله الرحمن الرحیم