2777
2789

بستگی داره اگه با هزیته ازاد مشکلی نداشتم ازاد شهر خودم

ولی خب رفت و امد هم هزینش زیاده

اینم در نظر بگیر اگر هدفت مهاجرته تو دانشگاه روزانه باید یه هزینه زیادی برای ازادسازی مدرکت پرداخت کنی ولی خب دانشگاه ازاد مدرکت از همون اول ازاده

اگه توان پرداخت هزینه آزاد رو داری قطعا شهر خودت بهتره ولی پزشکی هفت ساله هر بار بخوای بری بیای اذیت میشی.. البته خب هرکسی اولویت هاش فرق داره ببین خودت چطوری راحتی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگی داره اگه با هزیته ازاد مشکلی نداشتم ازاد شهر خودم ولی خب رفت و امد هم هزینش زیاده اینم در نظ ...

خیلی ممنون،پولش به زور میتونم جور کنم برای ازاد، از طرفیم میگم هرینه شهر دیگه همینقدر در میاد🙁

خیلی ممنون،پولش به زور میتونم جور کنم برای ازاد، از طرفیم میگم هرینه شهر دیگه همینقدر در میاد🙁

دانشگاه دولتی پول خوابگاه و غذا مبلغ زیادی نمیشه فقط مسئله رفت و امدشه که هم هزینه هم سختی خودشو داره

به نظرم اگر شخصیت مستقلی داری برو سخت میگذره ها ولی سختیش فقط برای ۷ ساله بعدش شمایی و مدرک پزشکی

خودم یادمه اردیبهشت یکی از ازمونام رو خراب کرده بودم اومدم خونه پیش بابام گریه کردم که اگه کنکورم هم اینطور خراب شد باید بزاری پزشکی زاهدانو برم😅

دانشگاه دولتی پول خوابگاه و غذا مبلغ زیادی نمیشه فقط مسئله رفت و امدشه که هم هزینه هم سختی خودشو دار ...

اره واقعا فقط دوری خانواده خیلی سخت🥲

2790
2778
2791
2779
2792