من انجام دادم خیلی راحت شدم سنگ داشت صفرام کلا برداشتمش
الان اصلااااا مشکلی برا غذا خوردن ندارن چرب هم میخورم🤣
عالیه
ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
بعدشم اینکه من التهاب داشت صفرام چن روز بستری بودم بعدش عملم کردن
سه تا!!!! واای داخل ناف چرا؟! ناف خراب میشه که همینجوریش درد داره چجوری سوراخش میکنن
نه عزیزم کنارش
اصلااااا درد نداره
اها فکر کردم داخل خود ناف میزنن بد شکل نمیشه؟ جاش نمیمونه؟
جای بخیش میمونه
اگه کرم بزنی نمیره من نزدم
ولی خیلیییی کمرنگه برا من