تاپیک قبلیم رو بخونید در مورد شوهرمه من واقعا موندم چیکار کنم دو روزه کارم گریس من مرد ضعیف نمیخام تو این چنماه نامزدی کار من همش گریه بوده امروز وقت مشاوره دارم چکار کنم بعدا اونم بیاد مشاوره
ساده نگذر شاید از خوش شانسیته که این نشونه رو تو نامزدی دیدی
بهش بگو بیاد مشاوره اگه اومد که میرید مشکلتون حل میشه و مشاور بهت میگه که چجور آدمی هستش اما اگه نیومد به نظرم قیدشو بزن
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
اخه قبلاهم بینمون بحت بوده همش میگف باید خودمون حلش کنیم الان نمیدونم بگم یا ن چون قبلیارو گفتم دیگه ...
فعلا بیشتر از اعتماد اون به فکر آینده خودت باش عزیزم
این نشونه کمی نیست این آدم بعدا قابلیت این که هم به خودش هم به شما آسیب بزنه زیاده
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃