2777
2789
عنوان

حاملگی

244 بازدید | 22 پست

سلام خانما کسانی که تجربه حاملگی در دوران عقد داشتن از تجربیاتشون بگن اینکه چطوری عروسی برگزار کردن و ایا به خانواده  ها گفتن یا نه 

من از اول محرم تستم مثبت شده اما دکتر بهم گفتم ده هفتمه  خیلی چاق شدم و شکمم واقعا تعقیر کرده البته خودمم قبلا شکم داشتم به مامانم گفتم و در جریانه و قراره  مهر بریم مسافرت به جای عروسب 

پیشگیری نداشتی مگه?

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه ماه بود عروسی گرفتم‌۷ماه بعدش زایمان کرد 

بعد عروسی ب همه گفتن

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خیلی داشتم اما متسفانه حتی خودمم از مثبت شدن تستم تعجب کردم البته بیشتر طبیعی 

منم عقدم طبیعی پیشگیری میکنم

یعنی ممکنه حامله شم? فعلا که سه ماهه نشدم

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
خیلی داشتم اما متسفانه حتی خودمم از مثبت شدن تستم تعجب کردم البته بیشتر طبیعی 

عیب نداره عزیزم

هدیه ی خداونده

مبارک باشه

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
سه ماه بود عروسی گرفتم‌۷ماه بعدش زایمان کرد  بعد عروسی ب همه گفتن

دوران مراقبت و دکتر رفتن و اینا چیکار میکردی ؟ 

من وحشتناک علائم دارم هر روز حالت تهوع دارم و خیلی کسلم 

لباس عروسش چطوری بود؟

بنظرم سریعا عروسی بگیر کی میخواد تو لباس عروس ببینه اخه شکمتو