2777
2789
عنوان

میشه بیاین:)

72 بازدید | 13 پست

علوم تربیتی و مددکاری اجتماعی دانشگاه های تهران یا روانشناسی یه دانشگاه شهر دیگه؟

من خودم تهرانم اما اصالتا مال یه جای دیگه‌م بهم گفتن اجازه دارم فقط اون یکی شهر رو بزنم الان احتمال اینکه روانشناسی اونجا قبول شم زیاده اما اصلا دوست ندارم برم اونجا چون اگه اونجا قبول شم کلا جمع میکنیم میریم اونجا.. 

من همه دوستام اینجان دلم نمیخواد برم از اونورم رشته روانشناسی رو دوست دارم نمیدونم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر دوست آینده ات رو خراب نکن    

اخ اونجا برم خیلی تنهام کسی رو جایی رو نمیشناسم

بعد کل فامیلامون تو اون دانشگاه یا حسابداری یا استاد دلم نمیخواد با اونا جشم تو چشم بشم

اخ اونجا برم خیلی تنهام کسی رو جایی رو نمیشناسم بعد کل فامیلامون تو اون دانشگاه یا حسابداری یا استا ...

ما فکر میکنیم بقیه به ما فکر میکنن 

بقیه اونقدر درگیر روزمرگی هستن که نهایتا یه سلام و علیک بکنن

بیخیال زندگیتو بچسب

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
آخه واقعا اصلا دلم نمیخواد برم اون شهر 

من خودمم تو همچین موقعیتی بودم و نهایتا رفتم روانشناسی آزاد تهران چون اصلا نمیتونستم جداشم از خانواده و دوستام و برم پیش فامیلای پدریم

منم ۶ هزار شدم اصفهانم هم قطب نیستیم.. مطمئنی تهران علوم تربیتی میاری؟ من خودمم علوم ترلیتی وروان ...

اره مشاورم گفت میارم

البته دانشگاه الزهرا و خوارزمی و احتمال اینکه علامه هم بیارم گفت هست نمیدونم دیگه

من خودمم تو همچین موقعیتی بودم و نهایتا رفتم روانشناسی آزاد تهران چون اصلا نمیتونستم جداشم از خانواد ...

من جدا شدن رو مشکلی ندارم مشکل اینکه اونجا قبول شم کلا خونه رو جمع میکنیم میریم اونجا اگه فقط چند سال واسه درس خوندن بود من مشکلی نداشتم

اره مشاورم گفت میارم البته دانشگاه الزهرا و خوارزمی و احتمال اینکه علامه هم بیارم گفت هست نمیدونم د ...

انشالله بیاری پس اگه میاری علوم تربیتی تهرانو بزن بنظرم روانشناسیو نزن

منم علوم تربیتی اصفهان روزانه وشبانه وشهرای نزدیکو گذشتم کاش بیارم🥲🥲🥲

انشالله بیاری پس اگه میاری علوم تربیتی تهرانو بزن بنظرم روانشناسیو نزن منم علوم تربیتی اصفهان روزان ...

ایشالله توهم رشته ای که دوست داری رو میاری 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز