2777
2789
عنوان

بیچاره دوستم 🥺💔

194 بازدید | 12 پست

تازگیا متوجه شدم دوستم تو دوران کودکی مورد آزار جنسی قرار گرفته

با اینکه خود متجاوز هم بچه بوده ولی این موضوع خیلی تو روحیه‌ی دوستم تأثیر بدی گذاشته و میگه بعد از سال‌ها نتونستم فراموش کنم و احساس ناپاکی می‌کنم(اینم بگم اتفاقی برای بکارت‌ش نیافتاده)

میگه حتی از مادرم هم بدم میاد که از من مراقبت نکرد و باعث شد این اتفاق برای من بیافته

دوستم انقدر حال‌ش بده که حتی یه لحظه هم از فکرم بیرون نمیره😭

تا الان ساکت بوده و به هیچکس هیچی نگفته ولی میگه دیگه خسته شده و داره به خودکشی فکر می‌کنه🖤

تا حالا یه چنین چیزی دیدین؟

به نظرتون چطوری می‌تونم کمکش کنم؟

باز این خوبه دختر خاله من از ۸ سالگی تا ۱۰ سالگی مورد ت...جاوز ناپدریش بود نه کامل اما سطحی ولی به همه گفته😑😑😑

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا الان ساکت بوده الان ساکت باشه 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

یعنی چی سطحی؟ یعنی بدون دخول؟

آره در حد مالش و لب و لمس کردن س..ی.....نه

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
میگه دیگه نمیتونم احساس بدی داره

این مسخره بازی ها چیه دیگه نمیتونم بهش فکر نکنه خودشو سرگرم کنه

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

مسخره‌بازی چیه؟ دختره داغونه خدا سر هیچکس نیاره

خوب بره خودشو بکشه مگه کار دیگه ی هم میشه کرد 

طفلی🥺 الان حال دختر خالت چطوره؟ کنار اومده با موضوع؟

الان ۲۹ سالشه ازدواج کرده آره عزیزم کنار اومده فقط خاله مو نتونسته ببخشه بخاطر حماقت ها و سهل انگاری هاش و تنها گذاشتن دختر خاله ام با شوهرش ۷ ماه پیش ناپدریش شماره دخترخاله مو پیدا کرده بهش زنگ زده دخترخاله ام تا فهمیده اونه قطع کرده اون بیشرف پیام داده با من باش برات ماشین میخرم ماهیانه هر چقدر بخوای بهت میدم (وقتی دختر خاله ۱۲ ساله بود خاله ام از شوهرش جدا شد)

الان ۲۹ سالشه ازدواج کرده آره عزیزم کنار اومده فقط خاله مو نتونسته ببخشه بخاطر حماقت ها و سهل انگاری ...

خدا رو شکر که کنار اومده

براش آرامش و خوشبختی آرزو می‌کنم

و الهی که اون مرتیکه بمیره و دختر خالت از دستش راحت بشه