2777
2789
عنوان

بنر خیر مقدم

51 بازدید | 5 پست

دوستان همسرم داره میره کربلا دوست دارم برگشتنی براش بنر خیرمقدم بزنم البته ببرم محل کارش بزنن دیوار

بنظرتون اسم همکاراشم بگم بنویسن یا فقط خودشو؟چون همکاراشو میشناسم من فقط در حد سلام علیکم ولی همسرم باهاشون صمیمیه

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا ! شما میتونی دم خونه تون بزنی  نمیتونی محل کارش از طرف همکاراش بزنی که!  نکنید این کا ...

نگفتم از طرف همکاراش که

با همکاراش رفته گفتم مثلا متن داخل بنر اسم اونا هم باشه

به دلایلی در خونه نمیشه زد

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم
بنظرم بنر یه خرج اضافس خواستی درخونه بزن

میدونم ولی چون اولین باره بعدازدواجمون داره میره یکم ذوق داشتم چون تا حالا از خانواده هامون این کارو براش انجام نداده البته نامزد بودیم ولی خانواده خودش نزده تاحالا گفتم خودم سربلندش کنم

ولی دم در خودمون نمیشه