2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم دنبال سوزن تو انبار کاهی😁😁

دقیقا 😂😂😂

من خودم کرمانی ام بیرجند زندگی میکنم،ولی هیچ دوستی ندارم،میخاستم کرمانی پیدا کنم دوست شیم از تنهایی دربیام😆

زندگی رسم خوشایندی است.زندگی بال پری دارد به وسعت مرگ.پرشی دارد اندازه عشق.....
آره حدس زدم...ولی سخت پیدا میشه.بنظرم به همون بیرجندی بودنش راضی باش

خب بیرجند کسی نیست ک دوست شم خب قبلاً با دوستام همیشه میرفتم خرید بیرون و.....خونواده شوهر (بیرجندی آن)انگار از دماغ فیل افتادن اصن بُر نمیخورن با کسی فقط با خونواده خودشون میرن بیرون جایی،من خیلی اینجا سختمه 🥲

من بیرجندیم جانم

هیچی دنبال کرمانی هایی میگردم ک بیرجند زندگی میکنن😂آخه نه اینکه غریب تنهام تو این شهر🥲

خب بیرجند کسی نیست ک دوست شم خب قبلاً با دوستام همیشه میرفتم خرید بیرون و.....خونواده شوهر (بیرجندی ...

خب برو باشگاهی کلاسی جایی اونجا دوست پیداکن. حضوری ببین رفتارش اوکی بود نزدیک شو و دوست شو

هیچی دنبال کرمانی هایی میگردم ک بیرجند زندگی میکنن😂آخه نه اینکه غریب تنهام تو این شهر🥲

شوهرکردی بیرجند ، قسمت😊

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
شوهرکردی بیرجند ، قسمت😊

حالا قسمت یا هرچی اره شوهر بنده بیرجندی😅تو کجایی هستی

اسی میشه یکمی از بیرجند و ادماش بگی

ببین جزییات نمیگم،ولی هیچ وقت از شهر دیگه بعنوان غریبه برای زندگی نیا بیرجند هیچ وقت،اگه جزییات میخای درخواست بده بهت میگم