2777
2789
عنوان

جداشدن تو عقد

304 بازدید | 9 پست

سر مسکلات قابل حل و پیش پا افتاده ای که برای شوهر و خانوادش خیلی مهم باشه و بگن فقط طلاق

درسته من برم دنبال کارای طلاق؟ منم دوماهه منتظر بودم واسطه فرستادم ولی حاضر نشد بیاد یهویی متنفر شد ازم میخوام یه بار دلیلسو بپرسم ولی وکیل میگه فقط زودتر جداشو شناسنامه تو سفید کن

من میدونم اگه میرفتیم سر خونه مون اگه دخالت مامانش نبود اگه عصبانیتمو کنترل میکددم صدام رو خانوادس بالا نمیرفت اگه با سیاست میکشوندمش سمت خودم...شاید اینجوری نمیشد😭😭😭😭

خداوندا شبم را روز گردان...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیل پرسیدنت نفعی برات نداره فقط ضرر داره کوچیکت میکنه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

بی خیال منم بهش فکر میکنم اما دیدم خودشم مشکل داره قبول نداره....حالا کی برات تصمیم گرفته طلاق بگیری...پارسال وکیل بهم گفت طلاق من هنوز طلاق نگرفتم

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

خیلی کلی گفتی ولی اینجوری که مشخصه  با خانواده اش دعوا داشتی و بنظرم بیخیال شو سالی که نکوست از بهارش پیداش 

اینا که از اول اینن مطمئن باش بعد از این بدترن

دنبال ی کیس بهتر برو البته اگر مشاوره هم رفتی و جواب نداده 

خیلی کلی گفتی ولی اینجوری که مشخصه  با خانواده اش دعوا داشتی و بنظرم بیخیال شو سالی که نکوست از ...

خب مشاوره رفتم گفت اینا حل میشه ولی قبول نکرد خودش بیاد ای میگه فقط طلاق 

خب مشاوره رفتم گفت اینا حل میشه ولی قبول نکرد خودش بیاد ای میگه فقط طلاق 

خب وقتی خودش میگه بیاد طلاق بده مهریه ات رو هم بده

لابد اینجوری میکنن خودت صبرت تموم شه که دست خالی بری 

تو هم بگو من طلاق نمیخوام والا 

خب وقتی خودش میگه  بیاد طلاق بده مهریه ات رو هم بده لابد اینجوری میکنن خودت صبرت تموم شه که ...

صبرم تموم شده...وکیل گفت فقط جداشو دیگه خانوادمم از مهریه گذشتن ک فقط جوونیم بیشتر از این خراب نشه