2777
2789
عنوان

چیجوری رابطمون خوب شه؟؟

75 بازدید | 9 پست

بچه ها من دو هفته میشه اومدم سر خونه زندگیم حس میکنم هی داره فاصلمون بیشتر میشه،کلی بی احترامی کردیم به همدیگه و خیلی دعوا داشتیم،چیجوری میشه مثل روزای اول دوستیمون بشیم و باز کنار هم حالمون خوب باشه و منو از همه بیشتر دوست داشته باشه و بخواد؟؟🥺🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم.اول از همه سعی کن غر نزنی.دوم تا اخلاقاتون با هم مچ بشه زمان میبره.بنابرایک توقع نداشته باشین طرفتون حساسیت ها ونقطه ضعفاتون  و سلیقه هاتون رو بدونه.هردو زیر مسئولیت رفتین پس همو درک کنین.خودتو تو خونه مشغول کن.وقت اومدن همسرت به خودت برس.آرایش فقط مال بیرون رفتن نیست.لباس خوب بپوش.هر روز ازش بپرس چی دوسداره براش درست کنی.میاد خونه حتما حتما حتما استقبالش برو و همو ببوسین این بسیار مهمه.تا میاد خونه سوال پیچش نکن مردها وقتی خسته هستن دوست دارن سکوت کنن تا ریکاوری بشن.خواسته هاتم با دستور نکن با دلبری همه کاری برات میکنه.خوشبخت باشی

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
خودت و خونه تمیز باشه همیشه ، شام و ناهار اماده باشه ، کم محلی، سکوت . منکه توی این شرایط ده روز میر ...

از اول قرار گذاشته بودیم بدون هم مسافرت نریم حالا خودش میگه اگه میخوای بری سفر ی مدت برو میترسم راه بخواد واسه خودش باز کنه من نمیتونم تحمل کنم اون تنها بره سفر…..

سلام گلم ممنونم از راهنماییت❤️

قربونت.تا اخلاقتون دستتون بیاد همو بیشتر درک کنین.بی منت بهم عشق بدین و همیشه منتظر جبران نمونین❤

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم