2777
2789
عنوان

اجاره خانه

1286 بازدید | 109 پست

سلام دوستان گل 

سوالم اینه که از نظر قانونی کسی که مبلغ رهن و اجارهدخونش رو بیش از ۲۵ درصد افزایش میده محکوم هست؟

مستاجر امکان شکایت از این صاحبخونه رو داره یا نه؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیر

پس هیچ راهی نداره و اگه شکایتی صورت بگیره حق با صاحبخونه هست درسته؟

یعنی حکم تخلیه میدن؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
حالا شکایتم کنی بلندت میکنه دستت به جایی بند نیست  بنظرم به جایی نمیرسه

عزیزم متاسفانه مستاجر من رو تهدید کرده که اگه مبلغو ۲۶ درصدم اضافه کنی ازت شکایت میکنم

حدودا  چهارسال با یه ودیعه کم تو این خونس شاید بگم یک سوم قیمت منطقی

امسال متاسفانه به علت بدهی میخوام یه کم زیاد کنم بازم شاید نصف مبلغی که بنگاه میگه ولی مقدارش بیشتر از ۲۵ درصده

متاسفانه اون آقا داره و نمیده

این اعصابمو بهم ریخته

عزیزم متاسفانه مستاجر من رو تهدید کرده که اگه مبلغو ۲۶ درصدم اضافه کنی ازت شکایت میکنم حدودا   ...

وقتی مستاجرت داره برات شاخ و‌شونه میکشه بهتره بلندش کنی 

بگو خودم یا برادرم میخوایم بیایم بشینیم کلا بگو سه برابرم کنی اجاره رو نمیزارم بشینی چون برات دردسر میشه 

بله حق با صاحب خونه است و بعد تموم شدن قرارداد اگه صاحب خونه بخواد میتونه حکم تخلیه بگیره

نه اصلا همچین قصدی ندارم

بهشم گفتم شکایت نکنه برای خودش بهتره ولی گویا قصد شکایت داره

نه اصلا همچین قصدی ندارم بهشم گفتم شکایت نکنه برای خودش بهتره ولی گویا قصد شکایت داره

این مستاجر که چهار سال نشسته برات دردسر درست میکنه درسته شکایت بکنه به جایی نمیرسه اما اذیتت میکنه بلندش کنی بهتره 

البته اگر بتونی راحت بلندش کنی 

وقتی مستاجرت داره برات شاخ و‌شونه میکشه بهتره بلندش کنی  بگو خودم یا برادرم میخوایم بیایم بشین ...

این همه باهاش راه اومدم آخر هرچی دلش خواست بارم کرد

تو این چهارسال گاهی به پول خونه خیلی احتیاج کردم بازم گفتم آدم باید هوای بقیه رو داشته باشه خودم له شدم که بقیه له نشن ولی الان خیلی اوضاع بدتره یعنی برام مشکل پیش اومده و باید پول رو هرجور شده تهیه کنم

این آقاهم  تخلیه نمیکنه

چون تو خونه   دوبلکس ۲۰۰ متری با اجاره ۶۰۰ هزارتومن داره زندگی میکنه

منم باشم نمیرم

این همه باهاش راه اومدم آخر هرچی دلش خواست بارم کرد تو این چهارسال گاهی به پول خونه خیلی احتیاج کرد ...

هیچ نیازمندی نمیاد تو خونه ۲۰۰ متری دوبلکس بشینه شما خودت پرروش کردی حالام باید با حکم تخلیه و بدبختی بلندش کنی