2777
2789
عنوان

جدی چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 27 پست
چرا باید دنبال پز دادن و جلب نظر مردم باشی که همه بگن به به آفرین به تو که همه چی داری ؟! همه در حد ...

با دقت تاپیکمو بخونی من گفتم چرا دختر همسایه کار نمیکنه

نگفتم چرا تلاش نمیکنید اصلا جمع نمیبندم

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

، چون یه سری آدما توانایی نداشتن خودشونو به دیگران نسبت میدن

اره دقیقا اون خانم خیلیم اصرار داشت ک پول باباته و تخلیته خودت کار کردی 

با دقت تاپیکمو بخونی من گفتم چرا دختر همسایه کار نمیکنه نگفتم چرا تلاش نمیکنید اصلا جمع نمیبندم

عزیز دلم منم با قضاوت کردن شما مخالفم اما بهتر بود حرفی از شخص دومی نمی زدید اون بنده خدا ممکنه شرایطش هزار جور باشه حتما دلیل بر تلاش نکردنشون نبوده

عزیز دلم منم با قضاوت کردن شما مخالفم اما بهتر بود حرفی از شخص دومی نمی زدید اون بنده خدا ممکنه شرای ...

من‌شرایطشو چون میدونستم ک گفتم تو اون تاپیکم ی بار گفتم

من‌شرایطشو چون میدونستم ک گفتم

ببین واقعا هیچکس از داخل زندگی کسی خبردار نیست

حتی بقیه هم ممکنه به شما نگاه کنن و بگه من اینا رو میشناسم خانوادشون وضعشون بد نیست پس از پول خانواده استفاده می کنه درصورتیکه اینجوری نیست.

ولی وقتی خودت تو اون جایگاه قرار داری میدونی چه خبره.گاهی وقتا مادرت هم حال شما رو نمی‌فهمه چه برسه به همسایه تا همسایه 

ببین واقعا هیچکس از داخل زندگی کسی خبردار نیست حتی بقیه هم ممکنه به شما نگاه کنن و بگه من اینا رو م ...

درسته ولی تو تاپیکم قضاوتم کردن الا رفتم دیدم تعلیق شدن

درسته ولی تو تاپیکم قضاوتم کردن الا رفتم دیدم تعلیق شدن

درمورد تعلیقی نمی‌دونم چجوریه ولی احساس می کنم بعضیاشون (باتاکید روی بعضیا)منظور بدی نداشتن با لحن بدی صحبت کردن،میدونم قضاوت شدن خیلی احساس بدیه و منم بودم ناراحت می شدم،به هرحال بعضیا فکر کردن که شما دارین اونا رو قضاوت می کنین یخورده بهشون برخورد (دفاع نمی کنم قضاوت کردن کسی درست نیست فقط میگم از زاویه دید اون ها هم به قضیه نگاه کنید)