2777
2789
عنوان

دكتر زنان يزد

1147 بازدید | 14 پست

موندم پيش كي برم 

يكم تنبلي دارم 

دهانه رحمم هم زخم هست 

دكتر زايمان قبليم از ايران رفتن 

خيلي سردرگمم 

ترانه عقيليم رفتم سه تا سه تا ميبينه اصلا وقت نميزاره عفونتمم خوب نشد 

پزشك پورم رفتم عفونتم خوب نشد 

علاقه بند مجد زاده كدوم برم يا يه دكتر خوب كه زايمان اگه طبيعيم بود خودش بياد 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

علاقه بند كه تو تعطيلاتن تا هفده شهريور 

مجد زاده رو نميدونم 

توكيم نميدونم 

كسي دكتري كه خوب باشه وقت بزاره زايمان طبيعيم خودش بياد سراغ داره؟

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشیقی.. عقیلی.. نخستین عالیه اگ بتونی نوبت بگیری 

عقيلي والا اصلا وقت نميزاره 

سه نفر ميكنه تو نميزاره حرف بزني سريع معاينه دارو 

بعد زيادم متلك ميندازه 

برو پیش سمیرا سلطان پور عالیه

شما رفتين پيشش ؟

كدوم بيمارستان هست 

مرتاض و مجيبيان ميره ؟؟؟

زايمان طبيعي خودش بالا سرته؟

اره منم از عقیلی راضی نبودم پسرشم که تازگیا فوت شده حس میکنم بدتر شده🤦🏻‍♀️

اره منم شنيدم بنده خدا 

من دفعه قبلي بهش گفتم ميخام باردار بشم گفت بچه داري گفتم اره گفت همينو به سرانجام برسون تا بعدي😐

شما رفتين پيشش ؟ كدوم بيمارستان هست  مرتاض و مجيبيان ميره ؟؟؟ زايمان طبيعي خودش بالا سرته؟

مطبش کاشانی نزدیکای بیمارستان مجیبیانه

خودشم تو بیمارستان مجیبیان کار میکنه

خیلی صبوره تو معاینه کردن و اینا

بابت زایمان نمیدونم

مطبش کاشانی نزدیکای بیمارستان مجیبیانه خودشم تو بیمارستان مجیبیان کار میکنه خیلی صبوره تو معاینه ک ...

ممنون ❤️

سلام عزیزم

من چون خودم درگیر دکتر زنان بودم

بالاخره دکتر زنان عالی پیدا کردم

توی ایتا کانال داره 

ویزیت انلاین هم داره

گروه پرسش و پاسخ هم داره

لینک کانالش تو ایتا.     

@pezeshkezanan 

لینک گروهش 

https://eitaa.com/joinchat/1906114798C09475f135ahttps://eitaa.com/joinchat/1906114798C09475f135