2777
2789
عنوان

دوقلو زايي

177 بازدید | 16 پست

برم دكتر جز اي وي اف و اي يو اي 

با دارو هم ممكنه دوقلو باردار بشم ؟ 

تنبليم دارم اما دكتر دارو بهم نداده

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با دارو میگن احتمال چند قلویی بالا میره یعنی بیشتر از دو قلویی...احتمالم داره کلا دو قلو نشه و یکی بشه....ولی عزیزم از عوارض حاملگی دو قلویی حتما بخون و ببین بدنت سازگاره و اینکه خطراتش رو در نظر بگیر من خودم عاشق دوقلویی هستم ولی ترسیدم 

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
کار خوبه خدا درست کنه، ❤

قطعا قطعا 

ولي من بارداري سختي دارم و سه تا بچه ميخاييم 

گفتم اينسري دوقلو بشه راحت ميشم بعدش😐

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
با دارو میگن احتمال چند قلویی بالا میره یعنی بیشتر از دو قلویی...احتمالم داره کلا دو قلو نشه و یکی ب ...

نميدونم والا گفتم سختي بارداريو يه دفعه بكشم 😞

قطعا قطعا  ولي من بارداري سختي دارم و سه تا بچه ميخاييم  گفتم اينسري دوقلو بشه راحت ميشم ...

عزیزم ان شاءالله بچه سالم و صالح نصیبت بشه، 

ولی بچه بزرگ کردن سخخخخخته ها؛  ان شاءالله یکیشو بیار بعدش حالتو خریدارم 🤐😆

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
عزیزم ان شاءالله بچه سالم و صالح نصیبت بشه،  ولی بچه بزرگ کردن سخخخخخته ها؛  ان شاءالله ی ...

دارم يكيو🤣🤣🤣پوستمم كنده شده 

بشدت نوزادي وحشتناكي داشت 😫

عزیزم ان شاءالله بچه سالم و صالح نصیبت بشه،  ولی بچه بزرگ کردن سخخخخخته ها؛  ان شاءالله ی ...

خيلي پوست كلفتم 🤣

دارم يكيو🤣🤣🤣پوستمم كنده شده  بشدت نوزادي وحشتناكي داشت 😫

ای جان 😆❤

لعنتی پس چی میگی اونم دوقلو 🙄🤐😆

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نميدونم والا گفتم سختي بارداريو يه دفعه بكشم 😞

عزیزم احتمال زود و نارس به دنیا اومدن بچه ها و خیلی چیز ها بالا میره...احتمالم داره هیچ مشکلی پیش نیاد بنظرم نظرات مادرانی که دوقلو دارن رو بخون با دکترتم حتما مشورت کن

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
عزیزم احتمال زود و نارس به دنیا اومدن بچه ها و خیلی چیز ها بالا میره...احتمالم داره هیچ مشکلی پیش نی ...

من زايمان اولمم هر شب شياف پروژسترون ميزاشتم تازه سوزنم برام نوشته بودن 🫣