2777
2789
عنوان

خاستگارم زنگ زده مامانم قبول کرده

848 بازدید | 28 پست

دیروز پسره رو دیدم ب مامانم گفتم ج منفی بده حالا امروز مادر پسره زنگ زده قرار گذاشتن برا معاینه و آزمایش ک ماه بعد بله برون و عقد بگیرن مامانم ج منفی نداده بهش میگم نمیخام میگ بالخره باید ازدواج کنی پسر خوبیه نامزد کنی خوشت میاد😑 خودم شماره مادره رو پیدا کنم زنگ بزنم بهش بگم؟

ب خود پسره بگو 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید هم مادرت احمقه که قبول کرده دخترش بره معاینه هم خودت که همون موقع که مادرت همچین حرفیو بهت زد به غیرتت نسبت به خودت بر نخورد و نزدی همون تلفن و هرچی دم دستته رو بکشونی و جواب مادرتم یجوری بدی بفهمه ارزش یه انسان خیلی بیشتر از ایناس

با کسی که نمیخوای ازدواج نکن. 

چون اگه نخوای اون فرد رو. بعدا که مشکل تو زندگی پیش بیاد بیشتر اذیت میشی.

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

جالب واقعا با هزارتا تحقیق و زیر نظر گرفتن میرن خواستگاری بعد تازع انتظار دارن با معاینه دختر خودشو ثابت کنه ولی ن گل پسر خودشون هر غلطی کرده باشه اشکال ندارع نیاز ب ثابت کردن خودش ندارع

کارخونه تولیدی دارن فک کنم اصلن نمیخام ازدواج کنم ۲۰

کارخونه چی؟

حدودا چه تعداد اونجا کار میکنن؟ مثلا زیر 50، بین 50 تا 200، بالای 200؟

من مطمئنم زابل و کابل یه داداش دیگه هم داشتن به اسم حبه بابل