2777
2789
عنوان

کربلا

67 بازدید | 5 پست

بچها سالهای قبل هم بنده به کربلا رفتم اما شعور و عقلم نرسیده که قشنگ ادابش رو انجام بدم و دعاهای مخصوص رو بخونم

الان چند وقت بود ارزوم بود بازم برم کربلا ک دعا ها رو با دل و جون انجام بدم ک تو کارنامه اعمالم ثبت بشن

حالا چن روز دیگه عازمم

اما یکی از پدربزرگارنم(دو نسل قبل من)یه اقایی بوده ک تو جوونی فوت شده و فقط همون یک دختر جاش مونده ک فوت شده و تو زندگی سختی بسیاری کشیده و پسر نداشته

حالا موندم به نیت اون برم یا واسه خودم ک اعمال تو کارنامم ثبت شه

چون ممکنه منم هیچوقت بهدا دیگه مشرف نشم و این اخرین بارم باشه

شما باشید چکار میکنید

میدونم اگه ب نیت اموات بری از ثواب خودتم کم نمیشه

اما خب وقتی واسه خودت باشه فرق داره تمام اعمال تو کارنامه اعمال خودت ثبت میشن

جانمان برای هم درمیرفت...اما نشد!!!!            لعنت ب همه کسایی که تو نرسیدنمون نقش داشتند.....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه عزیزم هیچ فرقی نداره.

شما ب نیابت بری عین همون ثواب برای خودتونم هست.

زرنگی کن و ب نیابت تمام امواتت و بد وارث و بی وارث و شهدا برو.

ثواب تمام و کمال ب همه ب یک اندازه تعلق میگیره.

التماس دعا

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
نه عزیزم هیچ فرقی نداره. شما ب نیابت بری عین همون ثواب برای خودتونم هست. زرنگی کن و ب نیابت تمام ا ...

منم شنیدم اگر شب جمعه برای همه اموات ایه الکرسی بخونی فرشته ها تاروز قیامت برات حسنه مینویسن 

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)