2777
2789
عنوان

افسردگی بعد زایمان کی داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 28 پست
ببین گلم از شروط اصلی مشاوره اینه که حتما رو در رو باشید این مشاوره های آنلاین همه ش در و دُکونه.زند ...

من مشاورم آقاعه

بعد بتظرم در مورد من راهکازش خوب بود

خیلی دل نمیداد من براش از غصه هام بگم، چون خیلی هاش چون حالم خوب نبود یا نیست ازنظر من غیرواقعی بزرگه

در واقعیت شاید مشکل خیلی حادی نباشه

بمن درس خوندن رو پیشنهاد کرد راجع بع افکارمم حرف میزنیما

اما روانشناس اضطراب و پانبک ..اینا است تخصصی اش

بعد بنظرم احساس سلامت روان بهتری دارم باهاش

چون مشکل همه جا هست، آدم بد و‌خوب همه جا هست،

منی که افسردگی دارم یجور دیگه میبینم، همه چیز خیلی برام سنگین هست

وقتی فکرمو میبرم سمت اهداف شخصی ام و رشد خیلی حالم بهتره

تلفنی یه مشاور من البته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین گلم از شروط اصلی مشاوره اینه که حتما رو در رو باشید این مشاوره های آنلاین همه ش در و دُکونه.زند ...

شهرزاد من کارمندم والان 9ماهه پسرم پیش مادرم و خواهرمه ازین ور میگم سنم 34هست برا ای وی اف دیر میشه ازین ور میگم ایا میتونم از عهده دومی بربیام یانه ؟ کلیییییییییی حرف میاد ذهنم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
من مشاورم آقاعه بعد بتظرم در مورد من راهکازش خوب بود خیلی دل نمیداد من براش از غصه هام بگم، چون خی ...

مشاورت تلفنی هست ؟ یا حضوری؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
تلفنی یه فرزاد کریم‌نژاد تازگی اسنپ دکتر رفته ینی همه یطرف این یطرف

ویزیتش چقدره؟

اسی بازم فکر کن چند ماه اینور اونورتر دیر نمیشه من به بچه دومم ظلم شد بنظرم البته ناخواسته بود ینی ...

منم عین توم بقراننننننننننننننننن دو دلم

من مشاورم آقاعه بعد بتظرم در مورد من راهکازش خوب بود خیلی دل نمیداد من براش از غصه هام بگم، چون خی ...

خیلی هم عالی.دقیقا به نظر من خانمها باید برن مشاور مرد.من دوسه بار مشاور زن رفتم شده بودن رفیق فابریک شوهرم.اس ام اس بازی و ...یکی شون هر چی من می گفتم بهش  پیام میداد تو واتساپ به شوهرم میگفت.گوشی دست بچه م بود داشت بازی میکرد رفتم تو واتساپ دیدم بعلللهههه خانم پته  ی ما رو ریخته رو آب.😐😐

خیلی هم عالی.دقیقا به نظر من خانمها باید برن مشاور مرد.من دوسه بار مشاور زن رفتم شده بودن رفیق فابری ...

واویلااااااااااااااااااااااااااااااااااااا