2777
2789
عنوان

کدبانوها بیاین اینجا

238 بازدید | 35 پست

سلام خانما . برای مهمان که از راه دور میاد و 

به مدت  دو الی ۳ شب میمونه . 

تعدادشون نهایت ۱۰ نفر یا ۶ نفر!

شما چه منوی غذایی پیشنهاد میدید؟

پذیرایی بدو ورود ؟ شام یا ناهار؟ پیش غذا ؟ غذای اصلی؟ مخلفات ؟  پذیرایی عصرانه یا بعد شام میوه و تنقلات؟ 

صبحانه ؟ 

کلا برای ۳ روز چه برنامه ای می چینید برای این تعداد؟ 

منوی:صبحانه ناهار شام؟ بگید .

مرسی 

لطفا لایکم نفرمائید، سپاس🙏🌸
قورمه سبزی و کباب باقالی پلو زرشک‌پلو دوغ نوشابه سبزی سالا ترشی

مرسی عزیزم 

یعنی روز اول قرمه سبزی درست کنم کنارش کباب هم از بیرون بگیرم ؟ بنظرت اگر بعنوان پیش غذا میرزا قاسمی هم درست کنم بد میشه با قرمه سبزی؟

روز دوم زرشک پلو با مرغ درست کنم ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا قوت بانو

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

مرسی عزیزم  یعنی روز اول قرمه سبزی درست کنم کنارش کباب هم از بیرون بگیرم ؟ بنظرت اگر بعنوان پی ...

بستگی داره دوست دارن یانه شامی هم خوب پیش غذاها

من بابی شخصیت ها وارد بحث نمیشم چون با سکوتم بیشتر می سوزن اما گزارش مهمانشون می کنم
بستگی داره دوست دارن یانه شامی هم خوب پیش غذاها

مرسی ازت . تا حالا ندیدم خودشون درست کنن تو خونشون . ولی شامی درست کردن . راستی اگر غذای تکراری بهشون بدم زشت نیست ؟ مثلا دفعه قبل ک اومدن مرغ دادم ایندفعه هم مرغ بدم!

مرسی عزیزدلم ❤️

قبلنا خیلی مهمون داشتم چ بادعوت چ سرزده یه پنج شیش سالی میشه اصلا حوصله خودمم ندارم اینقد رفت و امد خونم زیاد بودچ فامیل خودم چ همسرم زده شدم چند ساله ن عروسی میرم ن ختم ن سر میزنم بکسی دو سالع خونه مامانمم نرفتم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

صبحانه روز اول : پنیر و گردو و چای و شیر و تخم مرغ عسلی

صبحانه روز دوم : خامه و مربا یا عسل و چای و شیر و نیمرو

صبحانه روز سوم : شله زرد یا حلیم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
قبلنا خیلی مهمون داشتم چ بادعوت چ سرزده یه پنج شیش سالی میشه اصلا حوصله خودمم ندارم اینقد رفت و امد ...

ای وای چرا عزیزم ؟ علتش چیه ؟ نکنه کسالت داری ؟ اگه مهمونی حالتو خوب میکنه حتما دوباره برگزار کن برای من چیزی جز استرس و اضطراب نداره چون ناشی هستم و کم میان خونم 🥲 وقتی مهمان میخواد بیاد شکنجه روحی میشم

صبحانه املت ،نیمرو،حلیم ،سرشیر و عسل 

ناهار من غذاهای که خوب میپزم،کباب دیگی ،لازانیا ،قرمه سبزی،ته چین ،باقالی پلو و گوشت ،کوبیده ،کباب دورنگ

پیش غذا ،کشک بادمجون،آش دوغ،سالاد اندونزی،سالاد فصل سوپ جو و قارچ 

شام ،زرشک پلو و مرغ،قیمه،کتلت و نون ،کوفته 

واسه دسرم انواع ژله ها ،کیک های ساده و دورنگ ،من پیراشکی ریز درست میکنم با شکلات

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
صبحانه روز اول : پنیر و گردو و چای و شیر و تخم مرغ عسلی صبحانه روز دوم : خامه و مربا یا عسل و چای و ...

مرسی عزیزم چه عالی 😍😍 کاش ناهار و شام هم برام بنویسی

روز اول - ناهار : زرشک پلو با مرغ  شام : قورمه سبزی

روز دوم - ناهار : چلوکباب  شام : فسنجون با مرغ

روز سوم - ناهار : باقالی پلو با ماهیچه  شام : لوبیا پلو

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
روز اول - ناهار : زرشک پلو با مرغ  شام : قورمه سبزی روز دوم - ناهار : چلوکباب  شام : فسنج ...

خیلی غذاها هست که میتونید با توجه به ذائقه مهمون ها جایگزین کنید مثلا ماهی با ماهیچه یا کته و شامی به جای لوبیا پلو

صبحانه املت ،نیمرو،حلیم ،سرشیر و عسل  ناهار من غذاهای که خوب میپزم،کباب دیگی ،لازانیا ،قرمه سب ...

چقدر کدبانویی شما .

من بلد نیستم اینا رو  اکثرشو🥹🥲

مرسی ازت ایده گرفتم