2777
2789
عنوان

نمی‌دونم باردار شم یا ن

390 بازدید | 32 پست

زندگیم خوبه شوهرم اوکیه از همه چیم راضیم درسمم فعلا تمامه چون به هنر علاقه دارم خودم میتونم پیگیرش بشم شوهرمم مخالفتی نمیکنه

خیلی بچه دوست داره نمیتونم ازش دریغ کنم

خودمم دوست دارما ولی دو دلم بخاطر سنم

از هر لحاظ که همه میگن از سنم بزرگ ترم از نظر عقلی چون واقعا فهمیدم و درک میکنم

اما بازم ۱۸ سال حس میکنم کمه

تصمیم گرفتم هفته دیگه برم دکتر برای چکاب امیدوارم کم خونی و فقر آهن و این داستانا یکم بهم فرصت بده

نمی‌دونم چیکار کنم از طرفی به خودم میگم تو میتونی از طرفی مسئولیت واقعا بزرگیه

همش میگم نکنه مامان خوبی نباشم و یه درصد تو بزرگ کردن و تربیت کردنش براش کم بزارم که بعداً شاکی بشه از دنیا آمدنش:)

خیلی توفکرم واقعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جوری گفتی درسم تمومه فکر کردم دکترا داری… ۱۸ سالته هنوز درس رو شروع نکردی که

گفتم که هنر علاقه دارم نقاشی کار میکنم گیتار میزنم بیشتر اهل مطالعه و تجربم تا مدرک اینطوری زندگی رو میپسندم...

اخی خوشبخت شین عزیزم  بعد شوهرت نمیگه فعلا زوده؟  البته سن شوهرتم کم نیس دیگه خودت کم س ...

خودش خیلی بچه دوست داره سنشم خوبه بعد میگه خوش بحالت تو کم سنی هرچی صبر کنی فاصلت با بچه زیاد نمیشه فقط منم با بچم زیاد اختلاف میشم...ناراحتم براش هم واسه اون هم واسه بچم نمی‌خوام یه وقت اختلاف سنیشون زیاد شه بچه هام باباشون و دوست نداشته باشن یا هرچی...

ولی مطمئنم بهترین بابا میشه من نگرانم که مامان کاملی نباشم

خودش خیلی بچه دوست داره سنشم خوبه بعد میگه خوش بحالت تو کم سنی هرچی صبر کنی فاصلت با بچه زیاد نمیشه ...

الهی 

حالا ک شوهرت دوس داره تو رو مجبور ب اقدام نمیکنه؟ 

اخه این مدلی ما نداشتیم خودمو خواهرام شوهرامون بچه زود نمیخواستن

ولی کم کم ب امید خدا دیگه اقدام کن چون همین اقدامم تا بارداری برا بعضیا طولانیه 

بستگی ب ارثو بدن هر کی داره ک چقدر طول بکشه