2777
2789
عنوان

پیج اینستاگرام

141 بازدید | 17 پست

سلام به همگی لطفا کمکم کنید

من دو ساله خیاطی میکنم فعلا شخصی دوزی میکنم 

تو اینستا دیدم که یه سری خیاطا پیج میزنن از روزمرگیاشون میزارن 

منم میخوام این کارو بکنم ولی نمیدونم که بعدا وقتی فالورای پیجم رفت بالا میتونم تبلیغات انجام بدم یا نه

به نظر شما میشه و اینکه بگید چه پیجایی رو میتونم تبلیغ کنم که به کار و حرفه من مربوط میشن

من ۲ ساله که خیاطی میکنم البته فقط برای خودم

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

اگ بدون آموزش پیج بزنی فقط وقتو پول تو هدر میدی

اینو از کسی بشنو ک ۳ تا پیج بدون آموزش داشته و تا دو سال قبل حدود ۶ میلیون خرجشون کرده:/

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۲ ساله که خیاطی میکنم البته فقط برای خودم

منم برای خودم و فامیلای نزدیک خیاطی میکنم نمیتونم سفارش بگیرم چون هنوز ازدواج نکردم خونه مامانمم اونم نمیزاره سفارش قبول کنم و مشتریا بیان خونه

اخه‌ اونقدم حرفه ای نیستم که بخوام اموزش بدم 

نمیگم شما آموزش بدی عزیزم

میگم آموزش اینستاگرامو ببینی

بدونی کی و چرا و چطوری پست بزاری ک پیجت پیشرفت کنه

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

منم برای خودم و فامیلای نزدیک خیاطی میکنم نمیتونم سفارش بگیرم چون هنوز ازدواج نکردم خونه مامانمم اون ...

مدرک هم گرفتی؟

اگه مدرک داری یه جا اجاره کن 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
نمیگم شما آموزش بدی عزیزم میگم آموزش اینستاگرامو ببینی بدونی کی و چرا و چطوری پست بزاری ک پیجت پیش ...

والا اینستا پر شده از آدمایی که همشون دارن اموزش اینستا میدن اونایی که خیلی حرفه ای هستن خب قیمت دوره هاشون خیلی بالاس مطمعنن نمیتونم بگیرم اونایی هم که تازه کارن و قیمت دوره هاشون هم کمتره ممکنه چیز زیادی بلد نباشن نمیشه راحت بهشون اعتماد کرد

شما کسیو میشناسید که مورد اعتماد باشه و اموزش بده؟؟

والا اینستا پر شده از آدمایی که همشون دارن اموزش اینستا میدن اونایی که خیلی حرفه ای هستن خب قیمت دور ...

ن عزیزدلم

ولی خب از همین پستایی ک میزارنم میشه مطالب خوبی یاد گرفت

یا مثلا میتونی ی پیج رو بررسی کنی(ی پیج موفق تو زمینه‌ای ک میخوای) ببینی چطور استوری میزاره پست اولش چنتا هشتگ داشته کاور پستش چجور بوده چ ساعتایی پست میزاره کپشن چی می‌نویسه و..

اخه فعلا سرمایشو ندارم که بخوام این کارو کنم

تو تولیدی کار کن تا پول پس انداز کنی

ن عزیزدلم ولی خب از همین پستایی ک میزارنم میشه مطالب خوبی یاد گرفت یا مثلا میتونی ی پیج رو بررسی ک ...

اره اتفاقا اینارو خیلی نگاه کردم ولی خب حالا فقط نمیدونم که حتما میشه با همچین پیجی تبلیغات داشت یا نه 

اخه پیجای هنری معمولا کمتر دیدم تبلیغ انجام بدم

اره اتفاقا اینارو خیلی نگاه کردم ولی خب حالا فقط نمیدونم که حتما میشه با همچین پیجی تبلیغات داشت یا ...

آره میشه ولی بیشتر در زمینه خودت

پارچه و تجهیزات خیاطی میشه بیشتر