2821
2789
عنوان

فسخ قراداد

85 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کسی میدونه چکار میشه کرد تا طرف معامله بیاد قراداد فسخ کنه و پول رو برگردونه؟ 

یه خونه خریدیم سند نداره و سندش مشکل داره میخوایم پولمونو برگردونه و معامله رو فسخ کنه بهش گفتیم ضرر زیان هم نمیخوام فقط اصل پول رو برگردون قبول نمیکنه

چیکار باید کرد

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شکایت کنید  شورای حل اختلاف برید

شورای حل اختلاف رفتیم اونجا فقط میخوان سازش کنیم به نفع فروشنده 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

شکایت کن. وکیل بگیر. ضرر و زیانتم بگیر.

باید اظهارنامه بفرستم درسته؟ 

اگر موقع عقد قرارداد خبر نداشتید از مشکل سند و اونم نگفته بهتون راجب مشکل سند، خودتون میتونید قراردا ...

اگه فسخ از طرف من باشه باید یه مبلغ درشت ضرر زیان بدم

خیار غبن نیاز به دادن خسارت نداره

اخه تو یکی از بندهای قراداد نوشته شده خیار غبن از هر دو طرف ساقط گردیده است 

با این شرایط دروغ و پنهون کاری اونا ممکنه که از من ساقط نشه؟ یعنی به بند قراداد عمل نشه؟ 

اخه تو یکی از بندهای قراداد نوشته شده خیار غبن از هر دو طرف ساقط گردیده است  با این شرایط دروغ ...

گفتم غبن ؟؟؟

ببخشید خیار تدلیس دارید نه غبن 

تدلیس هم قابل اسقاط نیست

2823
2791
2779
2792