2789
عنوان

رفتار کودک

213 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من چندروز پیش یکاری کردم ک کمی پشیمونم ولی اگه کسی تجربه داره بهم بگه

من شهرستان هستم پسرم22ماهش هست وقتایی بیداری نغ نغ زیاد داره یعنی همش گیر میده باهم بازی کنیم اینکار کنیم اینکار کنیم یکی از دوستام تهران هست دخترش اوتیسم داره بهش گفتم من یه فیلم از پسرم میدم رفتی مرکز درمانی دخترت نشون بده

برده نشون داده میگه مشاور گفته هواست 5گانش ضعیف داره باید پیگیری کنه

حالا کسی این مشکل رو داشته

و مورد دیگه فقط با دوتا فیلم بازی کردنش اینو فهمیدن...من با دوتا مشاور دیگه هم نشون دادم گفتم مشکلی ندارد عالیع طبیعیه.....

منم مث توام توروخدا این افکارو بریز دور فقط خودت اذیت میشی باعث میشه بیحال بشی نتونی ب بچت برسی

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بچه بیست و دو ماهه چه انتظاری داری

اره دقیقا مامانمم همینو میگه ....مشکلم این بود خودش با خودش خیلی سرگرم نمیشه همش دوست داره باهاش باشم یکاری کنیم.....یعنی نمیتونم راحت بشینیم مثلا فیلم ببینیم و پسرم برای خودش بازی کنه...

تشخیص این موارد بر اساس گزارش والدین، مشاهده متخصص و ابزار تشخیصی معتبر و البته سواد و تجربه فرد متخصص ممکنه. اگر شک دارید که پسرتون مسئله ای داره خودتون رو فریب ندید و حضورا مراجعه بفرمایید. اگر نه، که دلیلی نداره با فیلم فرستادن برای خودتون عامل استرس فراهم‌میکنید.ضمن اینکه مشاور نمیتونه کار تشخیصی بکنه

پسرت حرف میزنه؟ رابطه چشمی داره؟ به اسمش واکنش داره؟

حرف نمیزنه .کلمه در حد کم

رابطه چشمی ک عالی نگم برات ب اسمشم ک خیلی زود از بچگی واکنش داشت والا الان مسیر هارو هم بلده مثلا دوتا خیابون مونده ب پارک برسیم واکنش داره راهور کج کنیم میگه چرا راهو عوض کردید...من فقط مشکلم این بود ک روز ها هی دست منو می‌گرفت بازی کنیم تنها سرگرم نمیشه با اسباب بازی هایش بازی کنه

حرف نمیزنه .کلمه در حد کم رابطه چشمی ک عالی نگم برات ب اسمشم ک خیلی زود از بچگی واکنش داشت والا الا ...

خب دخخر خوب این بچه همه چیش عادیه که خب حوصلش سر میره تنهاست همبازی نداره فقط توورو میبینه بچه های اوتیسم تو حال خودشونن اصلا بازی اینا متوجه نمیشن نگران نباش بچت خیلی هم باهوشه من خواهر زادم کوچیک بود یادمه دو نیم سالگی حرف افتاد بعد نمیتونست خواستشو بگه سرشو میکوبوند زمین جیغ های بنفش گریه الان ۱۸ سالشه پسر اروم و اقا 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
خب دخخر خوب این بچه همه چیش عادیه که خب حوصلش سر میره تنهاست همبازی نداره فقط توورو میبینه بچه های ا ...

اره خیلی از نغ نغاشم دقیقا برای همین حرف نزدنشه 😕درست میگی 

خب دخخر خوب این بچه همه چیش عادیه که خب حوصلش سر میره تنهاست همبازی نداره فقط توورو میبینه بچه های ا ...

می‌گفت چون هی بیکاری مثلا مثل آب بازی یا مثل شیلنگ آب گیر میده یعنی روزانه کارای تکراری داره اینم یا هی خواسته داره ازم حس لامسه بچم مشکل دارع

می‌گفت چون هی بیکاری مثلا مثل آب بازی یا مثل شیلنگ آب گیر میده یعنی روزانه کارای تکراری داره اینم یا ...

یعنی چی ؟

پسرت بازی های تکراری دوست داره؟

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱