2777
2789
عنوان

بیاین یه بازی😄😂

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 73 پست
و برقا قط شد

و فلش گوشیو روشن کردم که یهویی دیدم که..

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)
اونجا یه آقای جذابی رو دیدم...

که من واسش کپک بودم 😐😂💔

بدون جست و جو ، طرفدار هیچ احدی نباشید . من طرفدار پر و پا قرص مارلون براندو بودم . تا حقیقت تلخ زندگیشو فهمیدم و الان ازش متنفرم . قهرمان های زندگی من الان واقعین نه آرتیست سینما ! هر چقدر هم بدوید ، سخت کار کنید ، زجر بکشید ، باز هم به اولین هدف خلقت خودتون میرسین . پس به این آدما علاقه نداشته باشید که آزاده نیستن و برده ی شهرت ان . ما هم نباید برده ی اونا باشیم . تولد دوباره ی من یه روز قبل از روز تولدم .                     دیوانه ی شخصیت مارلون براندو بودم تا امروز که توی ویکی پدیا و قسمت زندگی شخصی اش ، پنج خط ازش خوندم . فیلم دیدن ازش ، جستجو کردن درباره اش ، مصاحبه هاش ، سرکشی هاش و دفاع از حقوق انسان ها و سرخپوست ها و سیاهپوست ها و مصاحبه ضد صهیونیسم اش نتونست دوباره منو طرفدار خودش کنه . کاش فقط یک آزاده بود . آزاده .... مارلون براندو ، ویکی پدیا ، زندگی شخصی . بخونید و طرفدار این آدم نشید ! دلیل دارم براتون به اندازه ی کل آسمون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

که فقط خودم اونجا بودم با یه گربه ! 

و تعجب کردم تا اینکه از خواب پریدم 

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)

چقد ذهناتون مریضه.😂😂

😂😂😂

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
و فلش گوشیو روشن کردم که یهویی دیدم که..

ای دل غافل ، شلوارم جرررر خورده 

بدون جست و جو ، طرفدار هیچ احدی نباشید . من طرفدار پر و پا قرص مارلون براندو بودم . تا حقیقت تلخ زندگیشو فهمیدم و الان ازش متنفرم . قهرمان های زندگی من الان واقعین نه آرتیست سینما ! هر چقدر هم بدوید ، سخت کار کنید ، زجر بکشید ، باز هم به اولین هدف خلقت خودتون میرسین . پس به این آدما علاقه نداشته باشید که آزاده نیستن و برده ی شهرت ان . ما هم نباید برده ی اونا باشیم . تولد دوباره ی من یه روز قبل از روز تولدم .                     دیوانه ی شخصیت مارلون براندو بودم تا امروز که توی ویکی پدیا و قسمت زندگی شخصی اش ، پنج خط ازش خوندم . فیلم دیدن ازش ، جستجو کردن درباره اش ، مصاحبه هاش ، سرکشی هاش و دفاع از حقوق انسان ها و سرخپوست ها و سیاهپوست ها و مصاحبه ضد صهیونیسم اش نتونست دوباره منو طرفدار خودش کنه . کاش فقط یک آزاده بود . آزاده .... مارلون براندو ، ویکی پدیا ، زندگی شخصی . بخونید و طرفدار این آدم نشید ! دلیل دارم براتون به اندازه ی کل آسمون 
مات و مبهم نگاه میکردم که یهوووو

یکی دستشو گذاشت رو شونم

و تعجب کردم تا اینکه از خواب پریدم 

بعد کنار خودم ، برد پیتو دیدم که فهمیدم بازم خوابم 

یکی بازومو گرف

برد تو کمد اتاق قایمم کرد

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی