2777
2789
عنوان

لک بینی

147 بازدید | 9 پست

دوستان من 31 ام باید پریود میشدم بعد  دیروز دمنوش زعفرون خوردم دو لیوان امروزم دمنوش بابونه و اسطوخودوس بعد عصر دیدم یکمی خون ی لکه اومد بیرون 

بعد دوباره رفتم سرویس بهداشتی باز کمی دیدم‌روبه صورتی رفت اینبار سری قبل قرمز بود یه لک کوچیک دایره قرمز 

بعد قطع شد رفتم باز سرویس معذرت میخوام گفتم ببینم پریودم یا باردار انگشتمو وارد واژنم کردم دیدم کمی ترشح خون به رنگ‌صورتی یا ترشح واژن قاطی بود به نظرتون پریودیه یا بارداری؟

مگه اقدام بودی؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم ولی بدون کا ن د و م رابطه داشتیم😑 علائم چیه به نظرت

شاید اون زعفرون اینارو خوردی داره پریودت باز میشه

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
اره ممکنه خودمم دارم به این فکر میکنم علائم لکه بینی مثل مورد منه عزیزم؟

بله گلم تونسی یه دوش آب گرمم بگیر کمرت شل میشه پری زودتر میاد

وای نگرانم خدا کنه باردار نباشم  😭 امروز دوش  اب گرم گرفتم🥲

گمون نمیکنم

مرسی عزیزم ایشالله که همینه 

خواهش میکنم