2777
2789
عنوان

بارداری

181 بازدید | 23 پست

دوستان من این ماه اقدام داشتم امروز بی بی چک زدم منفی بود البته اینم بگم نهم قراره پریود بشم (هنوز موعدش نیومده ولی نزدیک)😢من یکم عجله داشتم صبر ندارم دیگه هرروز دارم بی بی چک میزنم هربارم منفیه 

میشه بهم بگین احتمال باردار شدن با امپول چنددرصده که این ماه برم بزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماه اولی تازه نگران نباش طبیعی تا رحم بخواد اماده بشه دو سه ماه طول بکشه ....

حالا بذار از موعدت بگذره انشالله که باردار میشی 

منم سه ماه اقدامم همش پریودم میوفته جلو

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

واقعا انتظار داری یه ماهه بارداربشی؟ 

تا یک سال اقدام طبیعیه تو 3 ماه اقدام کن نشد برو دکتر بگو ببین چی میده

به نام بخشنده ی مهربان، یاورِ بر حق، خداوندِ ایثار و انصاف. 🌺خداوندا لحظه ای ما را به حال خودمان وامگذار...🙏 خداوندا دستم را بگیر... 🙏
ماه اولی تازه نگران نباش طبیعی تا رحم بخواد اماده بشه دو سه ماه طول بکشه .... حالا بذار از موعدت بگ ...

پوف من دیگه تحمل ندارم خیلیا همون ماه اول باردار میشن 😭پس چرا من نمیشم 

واقعا انتظار داری یه ماهه بارداربشی؟  تا یک سال اقدام طبیعیه تو 3 ماه اقدام کن نشد برو دکتر بگ ...

خیلیا مشکل ناباروری دارن همش میترسم نکنه منم داشته باشم 😢

پوف من دیگه تحمل ندارم خیلیا همون ماه اول باردار میشن 😭پس چرا من نمیشم 

دقیقا اونایی که ناخواسته هم میشن خیلی خوش شانس هستن...

منم طاقتم که همیشه فکر میکردم اقدام کنم میگیره ...ولی دوستام هم اکثرا ماه چهارم و سوم شدن

ان شالله هرکی میخواد خدا بهش بده.....من و شما هم این ماه باردار باشیم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
دقیقا اونایی که ناخواسته هم میشن خیلی خوش شانس هستن... منم طاقتم که همیشه فکر میکردم اقدام کنم م ...

خداازدهنت بشنوه ☹️منکه نذر کردم جدش خیلی سنگینه دعا میکنم به همون اقا که این ماه دامنتو سبز کنه شمام بعد اینکه باردار شدین یه کمک کوچولویی به یه نیازمند بکنید