2777
عنوان

عکس رنگی رحم

125 بازدید | 7 پست

سلام خانم ها من امروز عکس رنگی گرفتم همون موقع که انجام میداد خیلی درد داشتم ولی بعدش نه ..خونریزی هم کم داشتم ،الان تو نت می‌خوندم که تا3,4روز خونریزی داشتند و درد زیاد و اینا..ولی من اینجور نیستم.

لوله هامم نوشته باره حالا نمیدونم باز بوده یا باز کردند واسم.چقدر بعد از عکس احتمال بارداری می‌ره بالا؟؟؟

....

فردا یه دردی شبیه درد جمامی داری ولی سخت نیست. خدا رو شکر که لوله هات مشکلی نداشت

لوله های من یه دونشون باز نشد

کسی میدونه باید چه کار کنم؟

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کلا زیاد شنیدم بعضیا بعدش باردار شدن. اما خوب شرطش اینه استرس رو هم کنار بذارید. چون اگر تو پروسه درمان هستین باید بدونین که استرس و یبوست دو تا عامل به ظاهر ساده اما در باطن ویران کننده در بارداری محسوب میشن. یکم بیخیال باش.

فردا یه دردی شبیه درد جمامی داری ولی سخت نیست. خدا رو شکر که لوله هات مشکلی نداشت لوله های من یه دو ...

تا جایی که میدونم با یه لوله هم به راحتی بارداری میشن کسانی که مشکل دیگه ای نداشته باشن. بذارید طبق روال پزشکتون برید جلو سر خود کاری نکنین.

تا جایی که میدونم با یه لوله هم به راحتی بارداری میشن کسانی که مشکل دیگه ای نداشته باشن. بذارید طبق ...

ممنون🌹

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊